REKLAMI GEÇ

O polislere takipsizlik

O polislere takipsizlik

Denizli’de Mayıs ayı başında hafta sonu tatili için şehir dışına çıkan 2 genç çift ve bebeklerinin bulunduğu otomobili yanlış bilgi nedeniyle silahla ateş ederek durduran 3 polis hakkında takipsizlik kararı verildi.

/ DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2013 Cuma, 12:19

Denizli’nin özgür ve cesur yayın organı Denizlihaber.com’un özel haber logosuyla duyurduğu olay geçtiğimiz Mayıs ayı başında olmuştu. İki genç çift otomobilleriyle hafta sonu tatili için Cuma akşamüstü Denizli’den otomobilleriyle yola çıkmış, ancak Sarayköy’de başlarına akıl almaz bir olay gelmişti.

Bebek yaşta çocukların da bulunduğu otomobil, PTS yani Plaka Takip Sistemi’nde yapılan inanılmaz bir hata yüzünden sivil ekipler tarafından takibe alındı. Olaydan habersiz vatandaşların önünü kesen ve paniğe kaçıp kalkmaya çalışınca da otomobile kurşun yağdırdığı öne sürülen polisler hakkında Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Savaş M. Abdurrahman S. ve Yusuf T. için verilen kovuşturmaya yer olmadığı kararı, korkunç olayı yaşayan çiftlerin tepkisine neden oldu. Mağdurlar avukatları aracılığıyla usul gereği kent dışındaki en yakın ağır ceza mahkemesi olan Nazilli Ağır Ceza Mahkemesi’ne başsavcılık kararı hakkında itiraz dilekçesi sundu.

denizli-polislere-takipsizlik-a

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı