REKLAMI GEÇ

Fas’tan getirip zorla fuhuş yaptırdılar

Fas’tan getirip zorla fuhuş yaptırdılar

Pamukkale’de bir otelde Fas’tan iş bulma vaadiyle getirilen kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, yaptığı baskında 8’i Fas, uyruklu 9 hayat kadınını kurtardı.

/ DENİZLİHABER / 10 Ekim 2013 Perşembe, 13:16

Emniyet güçleri, Fas’tan iş bulma vaadiyle 8 kadının getirildiği, Pamukkale’de bir otelde zorla tutuldukları ve fuhuş yapmaları için T.G.(39) ve M.H.(48) isimli şahıslarca Korucuk Mahallesinde faaliyet gösteren Ş.K,(53) ve A.Ç.(48)’ye ait eğlence yerinde gelen müşterilere 200 – 500 TL karşılığı satıldıkları ihbarı üzerine Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla harekete geçti.

Korucuk Mahallesi’ndeki eğlence mekanına 3 Fas uyruklu kadının getirildikleri esnada T.G.(39) ve M.H.(48) yakalandı. İlk baskında ele geçirilen 3 Fas uyruklu kadının, diğer arkadaşlarının halen Pamukkale Kasabasındaki otelde zorla tutulup darp edilerek fuhuş yaptırıldığını söylemeleri üzerine operasyonun kapsamı genişletildi. Pamukkale’deki Ş.K,(53)’ya ait otele ve müştemilatında bulunan diskoya operasyon düzenlendi. Her iki operasyonda 8’i Fas, 1’i Azerbaycan uyruklu olmak üzere toplam 9 hayat kadını kurtarıldı.

Olay ile ilgili T.G.(39), M.H.(48), Ş.K,(53), A.Ç(48), Y.I (34) ve Fas uyruklu H.M.(23) olmak üzere toplam 6 kişi hakkında işlem yapıldı. A.Ç(48) ve T.G.(39) çıkarıldıkları mahkemece tutuklarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

bekir ozen   -  Bağlantı 11 Ekim 2013, 13:24

Maalesef bu bir degil. Pamukklaede ve karahayitta bircok otel ve pansiyonda fuhus yapiliyor. Zeki bulut bey keske bu konuylada biraz ilgilense. Acaba bilmiyormu yoksa rahatsizmi olmuyor

Bir kadin   -  Bağlantı 10 Ekim 2013, 14:19

Bu olayi cikaran ve suclulari cezaevine koyan polislerimizi cani gonulden kutluyorum.Kadinlari cinsel bir meta gibi goren ve onlari zorlayarak,iskence gostererek uzerlerinden para kazanmaya calisan bu zavalli yaratiklar umarim hakettikleri cezayi alirlar…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı