REKLAMI GEÇ

FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 43 eski polisten 7’si tutuklandı

FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 43 eski polisten 7’si tutuklandı

İzmir merkezli aralarında Denizli’nin de olduğu 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 43 eski polisten 7’si tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2020 Cumartesi, 12:24

İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince İzmir, İstanbul, Amasya, Denizli, Balıkesir ve Afyonkarahisar’da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan, FETÖ’nün sözde “mahrem imamları” ile irtibatları belirlenen, meslekten ihraç edilmiş 40 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Farklı illerdeki 3 zanlının da Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla ifadeleri alındı. Kovid-19 hastası bir şüphelinin de serbest bırakıldığı öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen 43 zanlıdan 7’si çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, 36’sı adli kontrol şartıyla salıverildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ’nün sözde “mahrem imamları” ile irtibatları belirlenen meslekten ihraç edilmiş 44 eski polis, 1 Aralık’ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınmıştı.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 6 Aralık 2020, 06:30

Denizli Bölgesinde daha çoooook operasyon yapılması lazım özellikle Deaş Fetö Adnan Oktar ve Sahte Peygamberlik Vaadleri yapanlara kesinlikle Acımam bu işi yıllardır takipçisiyim 1992 den bu yana Fetö her Kurumu adım adım özellikle yerleşti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı