REKLAMI GEÇ

Film senaryosu gibi hain bir plan yaptı, eşini kızının gözü önünde 20 kez bıçakladı

Film senaryosu gibi hain bir plan yaptı, eşini kızının gözü önünde 20 kez bıçakladı

Denizli güne korkunç bir cinayetle uyandı. Erkan Sivrikaya, 15 gün önce evi terk eden ve boşanma aşamasında olduğu eşi Meral Sivrikaya’yı film senaryolarını aratmayacak hain bir plan yaparak öldürdüğü korkunç olayın detayları da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Gözü dönmüş koca, eşini kızının gözleri önünde 20 kez bıçaklayarak öldürmüş.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2021 Salı, 11:15

Türkiye İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılmasını tartışırken, işlenen korkunç bir kadın cinayeti tüm gözlerin yeniden Denizli’ye çevrilmesine yol açtı.

Aralarında geçimsizlik olan ve 2 çocukları bulunan Erkan Sivrikaya ile Meral Sivrikaya, 15 gün önce bir kez daha tartıştı. Kavganın üzerine Meral Sivrikaya evi terk etti, Hacıkaplanlar Mahallesi’ndeki kızı Özlem Yılmaz’ın evine yerleşti.

KOCASI PEŞİNİ BIRAKMADI
Evi terk etmesine rağmen kocasından bir türlü kurtulamayan Meral Sivrikaya, dün akşam yine Erkan Sivrikaya’nın tacizlerine maruz kaldı. Kızının evine gelen gözü dönmüş koca, kapıyı çaldı, açılmaması üzerine de çılgına döndü, hain planını uygulamaya soktu.

FİLMLERİ ARATMAYACAK PLAN YAPTI, İPLE ÇATIDAN BALKONA GİRDİ
Kapı açılmayınca aklındaki hain planı uygulamaya sokan Erkan Sivrikaya, ip alarak 6 katlı Çimen Apartmanı’nın çatısına çıktı. Burada ipi sağlam bir yere bağlayan gözü dönmüş koca, sarkıtarak kızının evinin balkonuna indi.

TARTIŞMA VE KORKUNÇ CİNAYET
Balkondan içeri giren Erkan Sivrikaya eşi ile yeniden tartışmaya başladı. Eşinin eve dönmesini istediğini söyleyen Sivrikaya olumsuz yanıt alınca deliye döndü, kızının gözleri önünde dehşet saçtı.

Ayrılmak istemediğini söylediği karısını gözünü bile kırpmadan bıçaklamaya başlayan Erkan Sivrikaya, 20 bıçak darbesiyle karısını kanlar içinde bıraktı.

VATANDAŞLARIN ELİNDEN POLİS ALDI
Talihsiz kadın olay yerinde can verdi, cani koca ise korkunç cinayetin ardından olay yerinden kaçmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından dövülen Erkan Sivrikaya’yı polis ekipleri aldı.

Denizli’de eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı