REKLAMI GEÇ

Gazino baskınının kaçan şüphelisi 1 ay sonra saklandığı apartta yakalandı

Gazino baskınının kaçan şüphelisi 1 ay sonra saklandığı apartta yakalandı

Bekilli’de geçtiğimiz ay 8 kişiyle bir arkadaşının sevgilisinin çalıştığı gazinoyu pompalı tüfeklerle basıp dehşet saçan ve ardından kayıplara karışan şüpheli 1 aydır saklandığı apart dairesinde yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2021 Cumartesi, 11:49

Bekilli’de 9 Ağustos günü yaşanan olayda eğlence mekanına giden Muhammet M. burada kız arkadaşı Rümeysa Ö.yü (21) garsonluk yaparken görmüş, adından gazino sahibi ile tartıştıktan sonra bir grup arkadaşıyla pompalı tüfeklerle iş yeri sahibi ve 2 çalışanını yaralamıştı.

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), olayın ardından kaçan şüpheliler, Sedat Ö. (29), Samet Ş. (20), Tamer B. (24), Zeki G. (28), Kemal D. (21) ve Rümeysa Ö.’yü yakaladı.

İşlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Kemal D. ve Rümeysa Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğerleri ise tutuklandı.

YAKLAŞIK BİR AY SONRA YAKALANDI
Olay sonrası kaçan Muhammet M. ile Zeyni K’yi yakalamak için çalışmalarını sürdüren JASAT ekipleri, Zeyni K.yı olaydan yaklaşık bir ay sonra kent merkezindeki saklandığı apartta yakaladı. Karakoldaki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Sevgilisinin gazinoda çalıştığını öğrenen kişi arkadaşlarıyla mekanı bastı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı