REKLAMI GEÇ

Gözaltına alınanlardan 5’i serbest

Gözaltına alınanlardan 5’i serbest

Sabah erken saatlerde başlayan ve gün boyu süren polisin Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon düzenlediği adres sayısı 22’ye yükselirken, gözaltına alınan büyük bölümü kamu görevlisi 19 kişiden 5’i, ifadelerinin alınmasının ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2016 Salı, 19:34

Denizli Emniyet Müdürlüğü sabah erken saatlerde başladığı Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlarını gün boyu sürdü. Erken saatlerde 19 ayrı adrese düzenlenen baskının sayısı gün içinde arttı, 22’ye yükseldi.

denizli-feto-operasyonu-gozalti.ic
19 GÖZALTI’DAN 5’İ SERBEST
Operasyonun merkezinde bulunan TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü binasında Siber Suçlar Şubesi ekiplerini de desteğiyle, bilgisayarlarda saatler süren inceleme yapıldı. Operasyon yapılan kurum ve kuruluşlar ile şirketlerdeki çok sayıda bilgisayarın hard diskleri ile belgelere incelenmek üzere el konuldu.

Operasyonlar ve incelemeler sürerken erken saatlerde evlerinde gözaltına alınan çoğunluğu kamu görevlisi 19 kişinin sorguları da başladı. İfadeleri alınan zanlılardan 5’i savcının talimatıyla serbest bırakılırken, diğerlerinin sorgularının sürdüğü öğrenildi.

denizli-feto-operasyonu-19-kisi-gozaltinda-anons
denizli-tkdk-siyah-valiz-feto-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı