REKLAMI GEÇ

Hastane kantinindeki silahlı saldırıda 7 kişi yaralandı, 2 saldırgan kaçtı

Hastane kantinindeki silahlı saldırıda 7 kişi yaralandı, 2 saldırgan kaçtı

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kantininde silahlı saldırı düzenlendi. İki kişi bir gruba doğru ateş açtı. Saldırıda 7 kişi yaralandı, 2 saldırgan ise kaçtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2024 Cuma, 16:39

Olay, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi kafeteryasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; saat 16.00 sıralarında hastane bahçesinde bulunan kafeterya gelen 2 şüpheli, silahla aralarında husumet bulunduğu iddia edilen bir kişiye rastgele ateş açtı. Otopark kısmından kafeteryaya doğru gerçekleşen saldırıda kullanılan tüfeklerden çıkan saçmalar, saldırıya uğrayan kişi haricinde orada bulunan ve kafeteryanın içerisinde oturan 6 kişiye daha isabet etti.

Saldırıda yaralanan 7 kişi, sağlık personelleri ve güvenlik görevlileri tarafından kafeteryanın yanındaki acil servise taşındı. Tedavilerine başlanılan yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesi bulunan bir kişinin acil ameliyata alındığı öğrenildi.

Kafeteryadaki camların kırıldığı saldırıda, bölgede büyük panik yaşandı. Yaşananların ardından acil servis etrafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından eşkalleri belirlenen saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

Hastane kafeterya saldırısı hasta ziyareti sırasında olmuş

Yorumlar

gerçekler   -  Bağlantı 1 Mart 2024, 17:50

Maalesef herkes elini kolunu sallayarak her yere giriyor. Hastane ve fakülteler için de aynı tehlike söz konusu. Hasta gibi okulun içine otobüsle girip öğrenciler de tehlikeye atılabilir. Üniversite içine giren otobüslerde kimler yolculuk yapıyor?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı