REKLAMI GEÇ

Hırsızlar bu kez Ticaret Meslek Lisesi’ne girdi

Hırsızlar bu kez Ticaret Meslek Lisesi’ne girdi

Ticaret Meslek Lisesi’ne hırsız girdi. Okul içinde saatlerce keyif yapan hırsızlar kendilerine yemek hazırladı, karınlarını doyurdu daha sonra kasayı boşalttı.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2015 Çarşamba, 16:19

Denizli Ticaret Meslek Lisesi’nin kantini kimliği belirsiz kişiler tarafın soyuldu. Okul ana binasının içinde yer alan kantine hırsızların pencerelerin demir korkuluklarını sökerek girdikleri belirlendi. Hırsızlık sabah okula gelen görevliler tarafından fark edilerek polise bildirildi

KARINLARINI DOYURDULAR
Hırsızların önce okul içinde dolaştığı ve odaları yokladıkları tespit edildi. Okulda çalacak bir şey bulamayan hırsızlar daha sonra kantine yöneldi. Kantinin kilitli kapısını kıran hırsızlar, önce kendilerine yemek hazırlayıp karınlarını doyurdu daha sonra kasadaki 2 bin lirayı çaldı.

KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR
Okul içinde saatlerce kaldıkları anlaşılan hırsızların kimlikleri henüz tespit edilemedi. Olay yerinde inceleme yapan polis, parmak izi tespitine çalıştı. Polis ayrıca okuldaki güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleme altına aldı. Denizli Emniyet Müdürlüğü okul yöneticilerinin şikayeti üzerine bölgedeki devriye sayısını da artırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı