REKLAMI GEÇ

Korucuk’ta cinayet

Korucuk’ta cinayet

Korucuk’ta bulunan bir restoranda kız arkadaşı ile birlikte eğlenen Celil Atmaca, işyeri sahibi tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Cinayetin “Kız arkadaşıma neden baktın” tartışması nedeniyle işlendiği öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2015 Salı, 16:29

Kız arkadaşı ile Korucuk’ta bulunan bir restorana eğlenmeye giden Celil Atmaca (36), işyeri sahibi H.H.E.nin (32) sürekli kız arkadaşına bakmasından rahatsız oldu ve uyardı. Uyarı sözlü tartışmaya dönünce, iddiaya göre işyeri sahibi restoranın yönetim bölümüne gitti ve elinde av tüfeği ile geri geldi. Tartıştığı Celil Atmaca’ya ateş eden H.H.E. ardından hızla olay yerinden kaçtı.

AMBULANS ÇAĞRILDI, ÖLDÜĞÜ ANLAŞILDI
Korkunç olayın ardından Celil Atmaca’nın kız arkadaşı ve restoranda bulunanlar büyük korku yaşadı. Kız arkadaşı Ç.S. tarafından olay yerine çağrılan 112 Acil ekipleri müdahale etti, ancak Celil Atmaca’nın öldüğü belirlendi.
Atmaca’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

RESTORAN SAHİBİ HER YERDE ARANIYOR
Polis, cinayetin ardından kayıplara karışan işyeri sahibi H.H.E.nin yakalanması için araştırma başlattı. Cinayet zanlısını her yerde arayan polis, olay anında restoranda bulunanların da ifadesini aldı.

TOPRAĞA VERİLDİ
Cinayete kurban giden Celil Atmaca, Gümüşler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı