REKLAMI GEÇ

Nusret Çokkuş’a 6 ayda ikinci evlat acısı

Nusret Çokkuş’a 6 ayda ikinci evlat acısı

İstanbul’da uğradığı silahlı saldırıyla öldürülen ünlü mafya babası Tokuç Ali lakaplı Ali Çokkuş’un cezaevindeki kardeşi Nusret Çokkuş, 6 ay sonra ikinci evlat acısı yaşadı. 18 yaşındaki oğlu Alper Çokkuş, iddiaya göre yüksek dozda uyuşturucu aldıktan sonra yüksekten düşüp, beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdi. Nusret Çokkuş’un büyük oğlu Taner, Mart ayında silahlı saldırıyla öldürülmüştü. Hayatta kalan tek oğlu Mert ise yaklaşık 5 yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonucu gözlerini kaybetmişti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2016 Pazartesi, 15:37

Bir dönem Denizli’nin yeraltı dünyasının en önemli isimlerinden biri olarak gösterilen ve İstanbul’da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Tokuç Ali’nin kardeşi Nusret Çokkuş, 6 ay içinde ikinci kez evlat acısıyla yıkıldı. DHA, Çokkuş’un 18 yaşındaki küçük oğlu Alper Çokkuş’un beyin kanaması geçirerek öldüğünü duyurdu.

denizli-bar-isletmecisi-taner-cokkus-tokuc-ali-nin-yigeni-anons

DHA Denizli Muhabiri Ramazan Çetin’in haberine göre Alper Çokkuş, yüksek dozda uyuşturucu aldıktan sonra beyin kanaması geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Bir süredir yoğun bakımda olan gencin dün yaşamını yitirdiği öğrenildi. Alper Çokkuş’un yüksek dozda uyuşturucu aldıktan sonra yüksekten düştüğü ve bu nedenle beyin kanaması geçirdiği iddia edildi.

Denizli’nin tanınmış bir eğlence mekanının işletmeciliğini yapan Nusret Çokkuş, 6 ay önce, yani mart ayında büyük oğlu Taner Çokkuş’u kaybetmişti. Eğlence mekanını kapattıktan sonra sabaha karşı evine dönen Taner Çokkuş, evininin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti.

denizli-bar-isletmecisi-taner-cokkus-olduruldu-anons

Büyük oğulun acısını yaşadığı o günlerde, iddiaya göre daha önce işlediği bir suçla ilgili infazı yandığı gerekçesiyle cezaevine giren Nusret Çokkuş, küçük oğlu Alper’in ölüm haberini cezaevinde öğrendi.

Yaklaşık 5 yıl önce de Çokkuş’un ortanca oğlu Mert Çokkuş da ölümden dönmüştü. Bir silahlı saldırıya uğrayan Mert Çokkuş, o saldırıda gözlerini kaybetmişti.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı