REKLAMI GEÇ

Öğet’i Facebook paylaşımları ele verdi

Öğet’i Facebook paylaşımları ele verdi

30 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Serbülent Öğet, nefes kesen bir kovalamaca sonucu İncilipınar’da yakalanmıştı. Polisin, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün ceza evine konulan Öğet’i Facebook paylaşımlarının takip ederek yakaladığı iddia ediliyor.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 16 Mart 2015 Pazartesi, 15:24

1998 yılında Tokuç Ali ve Metin Sağın arasındaki kanlı hesaplaşmanın öne çıkan isimlerinden biri olan Serbülent Öğet, Rahşan affından dolayı salıverilmesine karşın bir başka suçtan hüküm giymesi nedeniyle infazı yanınca aranmaya başlamıştı. 30 yıldan aranan Öğet, İncilipınar’da nefes kesen bir kovalamaca ile yakalandı. Olayda Öget’i takibe alan Asayiş şubede görevli Polis memuru M.K. otomobil ile duvar arasına sıkışarak yaralandı. Özellikle başında yaraların olduğu öne sürülen polis memuru M.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YILLARDIR ARANIYORDU
Hakkında 30 yıllık mahkumiyet kararı nedeniyle arama çıkartılan Öğet, polis tarafından aranmaya başlandı. İddaya göre sahte kimlik kullanarak kaçmaya çalışan Öğet’i özellikle Facebook paylaşımları ele verdi. Polis, yaptığı incelemede Öğet’in, kendisine çok benziyen aynı yaşlarda bir başka kişinin kimliğini kullandığını da tespit etti. Polis, sosyal medya paylaşımlarını sürekli olarak takip ettiği Öğet’i yine Facebook’ta paylaştığı bir görüntü nedeni ile Denizli’de uzak abluka altına aldı.

anons

Polis, uzun süredir takip ettiği Öğet’in yine paylaşımları nedeniyle yurt dışına çıkıp girdiğini, hatta İtalya Milano’da bir süre yaşadığı bilgisini de elde etti. Öğet, son olarak Denizli yakınlarında olduğu paylaşımını yapınca yakayı ele verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı