REKLAMI GEÇ

Şengül Boz haber için gittiği DTO’da mahsur kaldı

Şengül Boz haber için gittiği DTO’da mahsur kaldı

Denizlihaber.com muhabiri Şengül Boz, Denizli Sanayi Odası Meclisi’nin toplantısını takip etmek için gittiği DTO binasında, FETÖ soruşturması kapsamında KOM ekiplerinin baskını sonrası uzun süre mahsur kaldı. Operasyon sırasındaki güvenlik tedbirleri nedeniyle binadan giriş ve çıkışların yasaklanmasından sonra Boz’un, daha sonra DSO meclisi ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte binadan çıkışına izin verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2016 Salı, 19:08

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de hareketli günler yaşanıyor. FETÖ’nün 15 Temmuz’daki kanlı darbe girişimin ardından yurt genelinde başlatılan operasyonlar, dalga dalga büyüyor. Soruşturma kapsamında bu kez hedef noktalardan biri Denizli’nin en büyük ekonomiye ve üye sayısına sahip sivil toplum kuruluşu Denizli Ticaret Odası oldu.

Saat 18.00 sularında DTO’nun Bayramyeri’ndeki binasına gelen KOM ekipleri, binada geniş çaplı arama, tarama çalışması başlattı. Ancak içeride hiç planda olmayan bir hareketlilik yaşandı. Keza Sanayi Odası Meclisi, Temmuz ayı toplantısını DTO binasında gerçekleştirme kararı aldığından, o sıralarda binada çok sayıda sanayici hazır bulunuyordu; sanayicilerin o toplantısını takip etmek için de Denizlihaber.com Muhabiri Şengül Boz.

Operasyonun güvenliği, delil ve zanlıların kaçırılması gibi genel tedbirler çerçevesinde bina giriş çıkışları yasaklanınca DSO Başkanı Keçeci, DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda önemli sanayici ve muhabirimiz Boz, uzun süre binada mahsur kaldı.

Kendilerini bir anda operasyonun ortasında bulan sanayiciler ve muhabirimiz Şengül Boz olup bitenlere anlam vermeye çalışırken, FETÖ operasyonuyla karşı karşıya oldukları bilgisini öğrendi. Boz, gazeteci olduğunu DSO toplantısı için binada bulunduğunu söylese de KOM ekiplerdi tarafından önce toplantının yapıldığı 4. kattan, zemin kattaki lobiye götürüldü ve burada bir süre kontrol altında tutuldu. Emniyet görevlilerince binadan çıkışına izin verilmediği gibi haber merkezimizle telefonla görüşmesi de engellenen Boz, yapılan kimlik kontrollerinin ardından yaklaşık 40 dakika sonra serbest bırakıldı.

Boz, sanayicilerle birlikte serbest bırakılmasından sonra da görevini sürdürerek, DTO binası önünde nöbete geçti. Boz DTO’ya yönelik operasyonla ilgili detayları an be an Denizlihaber.com okurlarına duyuruyor.

denizli-necdet-ozer-gozaltinda-anons

polis-dto-arama-yapiyor-anons

denizli-dto-boyar-yasananlari-anlatti-anons

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı