REKLAMI GEÇ

Polis DTO’da arama yapıyor

Polis DTO’da arama yapıyor

Darbe girişiminin ardından bir çok kurum ve kuruluşa yönelik gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Akşam saatlerinde Denizli Ticaret Odası’na da şok bir baskın düzenlendi. Yaklaşık 20 dolayında KOM ekipleri ve sivil polis Denizli Ticaret Odası’na baskın düzenledi. Başkan Necdet Özer’in de binada olduğu sırada gerçekleştirilen operasyon sürüyor. Ekipler DTO’da arama yapıyor. Bu arada, meclis toplantısını DTO’da yapmaya hazırlanan Denizli Sanayi Odası’nın tüm komite üyelerinin de içeride olduğu öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2016 Salı, 18:04

Denizli Ticaret Odası’na polis baskını gerçekleşti. Saat 17.45 sıralarında gerçekleştirilen operasyona 20 dolayında KOM ve sivil polis katıldı. Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’in de makamında olduğu sırada gerçekleşen operasyon kapsamında ekiplerin başkan odası başta olmak üzere bazı birimlerde arama yaptığı öne sürüldü.

denizli-ticaret-odasina-polis-baskini-3

SAAT: 18.00
SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİ DE ORADA

Baskının gerçekleştiği sırada Denizli Sanayi Odası Meclisi de toplantıya hazırlanıyordu. DSO’nun tüm komitelerinin katılmasının planlandığı toplantı için daha geniş olması nedeniyle DTO’nun meclis salonu tercih edilmişti. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve çok sayıda oda yöneticisinin de DTO’dan çıkışlarına izin verilmiyor.

MUHABİRİMİZ DE ORADA
Denizli Sanayi Odası’nın toplantısını izlemek üzere görevlendirilen Denizlihaber.com muhabiri Şengül Boz da Denizli Ticaret Odası’nda. İçeride bulunan herkes gibi muhabirimiz de lobide bekletiliyor.

SAAT:18.45
DSO ÜYELERİ VE GAZETECİLER ODADAN ÇIKTI

İki ayda bir gerçekleştirdikleri komitelerin de yer aldığı meclis toplantısını Denizli Ticaret Odası’nda yapmak üzere gelen Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ile yönetim kurulu üyeleri yaklaşık bir saat içeride tutuldu.

denizli-ticaret-odasina-polis-baskini-1

Denizli Ticaret Odası’na girişleri engelleyen polis, içeride bulunanların da dışarıya çıkışlarına izin vermedi. Bir süre bekleyen üyeler, daha sonra polis tarafından gerçekleştirilen kimlik kontrollerinin ardından oda dışına çıkarıldı.

denizli-ticaret-odasina-polis-baskini-2

GAZETECİLER DE DIŞARIDA
Polisin DTO’ya düzenlediği baskına Sanayi Odası’nın toplantısını izlemek için giden gazeteciler de yakalandı. Denizlihaber.com muhabiri Şengül Boz’un da aralarında bulunduğu gazeteciler de kimlik kontrollerinin yapılmasının ardından oda dışına çıkarıldı.

denizli-necdet-ozer-gozaltinda-anons

denizli-dto-31-isadami-hakkinda-gozalti-karari-anons

denizli-dto-polis-baskini-dso-baskani-anlatti-anons

denizli-sengul-boz-haber-icin-gitti-dto-mahsur-kaldi-anons

denizli-dto-boyar-yasananlari-anlatti-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı