REKLAMI GEÇ

Üçgen Neronu’nu montundaki harfler yakalattı

Üçgen Neronu’nu montundaki harfler yakalattı

Denizli’deki Üçgen yangını olayı aydınlatıldı. Çarşıyı ateşe veren kişi, Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde kurulan özel ekibin günler süren çalışması, kamera kayıtlarının kare kare incelenmesiyle belirlenerek, yakalandı.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2014 Salı, 12:15

11 Nisan gecesi Üçgen Çarşısı’nda üç ayrı noktada başlayan yangınla ilgili soruşturma kapsamında, Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde 7-8 kişilik özel bir ekip kuruldu. Tüm mesaisini bu olaya ayıran ekip, bölgeyi adım adım tarayıp kamera olan işyerlerinden kayıtları aldı.

Bir taraftan kamera kayıtlarını inceleyen özel ekiptekiler, diğer yandan bölgedeki esnaf ve işyeri sahipleriyle temasa geçti. Üçgen çarşısı ve çevresinde sık sık görülen ve şüpheli olabilecek kişilerle ilgili bilgi toplandı.

Kamera kayıtlarını titiz bir şekilde tarayan özel ekibin şüpheleri, montlu ve bu montta farklı harfler bulunan bir kişide yoğunlaştı. Üçgen Çarşısı çevresinde sık sık görüldüğü de belirlenince, gözaltına alınarak sorgulandı.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgulamasında suçunu itiraf eden zanlı M.E’nin “O gece alkollüydüm. Kafam bozuktu, yangın çıkardım” dediği öğrenildi. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen M.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Üçgen Çarşısı’nda 11 Nisan gecesi üç ayrı noktadan alevler yükselmiş, itfaiyenin uzun süren çalışmasıyla yangın kontrol altına alınarak söndürülmüş, yangında 40’dan fazla işyerinin zarar gördüğü belirlenmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı