REKLAMI GEÇ

Zeybekci soygununda 4 tutuklama

Zeybekci soygununda 4 tutuklama

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de ortakları arasında yer aldığı Turkuaz Tekstil’de meydana gelen kasa hırsızlığının zanlıları mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan 5 zanlıdan 4’ü tutuklandı, biri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2016 Pazartesi, 14:47

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, Merkezefendi’nin Bozburun Mahallesi’nde ortağı olduğu Turkuaz Tekstil Fabrikası’na 25 Nisan gecesi giren hırsızlar, kasayı zorlayarak açıp, içinde miktarı açıklanmayan altın ile güvenlik görevlisine ait tabancayı çaldı.

denizli-ekonomi-bakani-nihat-zeybekci-isyerinin-soygununda-5-tutuklama-2

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, güvenlik kameralarındaki görüntülerden Denizli’de başka fabrikalardan da hırsızlık yaptıkları ileri sürülen şüphelilerin yakalanması için Denizli, Aydın ve Balıkesir’de eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi.

Operasyonlarda fabrikalardan kasa hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 48 yaşındaki Nusrettin A. Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde, 43 yaşındaki Sezgin Ç. ile 40 yaşındaki Ali Y. Balıkesir’de, 35 yaşındaki İsmail A. ve 37 yaşındaki Mehmet A. ise Denizli’de yakalandı.

denizli-ekonomi-bakani-nihat-zeybekci-isyerinin-soygununda-5-tutuklama-1

Emniyette’ki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar hakim karşısına çıkarıldı. Zanlılardan 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bir zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

denizli-bakan-zeybekcinin-fabrikasindan-hirsizliga-5-gozalti-nazilli

denizli-bakan-zeybekcinin-fabrikasindan-hirsizliga-5-gozalti-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı