REKLAMI GEÇ

Bakkallarda Tüzen açık ara farkla başkan

Bakkallarda Tüzen açık ara farkla başkan

Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası’nın genel kurulunda, Oda Başkanı Erol Tüzen, kullanılan 1306 oyun 1147’sini alarak, yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Burhan Altunay ise 154 oyda kaldı.

/ DENİZLİHABER / 8 Şubat 2010 Pazartesi, 17:40

Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası’nın genel kurulu, Sarmaşık Düğün Salonu’nda yapıldı.
Genel kurulda konuşan Erol Tüzen, göreve geldiği günden itibaren Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası’nın kurumsallaşması için büyük çaba gösterdiğini belirterek, “Benim idealim, odamızı, üyelerine hizmet veren, kurumsallaşmış bir kuruluş haline getirmekti. Allah’a şükürler olsun ki bugün odamız her alanda adından söz ettiren üyelerinin hakkını sonuna kadar arayan bir yapı kazandı. Bundan sonraki süreçte de üyelerimizin haklarını korumak için ben ve yönetimdeki arkadaşlarım, elimizden geleni yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde, 1737 kayıtlı üyeden, 1306 üye sandık başına gitti. 5 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde kullanılan oyların 1147’sini alan Erol tüzen yeniden oda başkanlığına seçildi. Diğer aday Burhan Altunay ise 154 oyda kaldı.

Seçimi farklı kazanan Tüzen’in yönetimi şu isimlerden oluştu: Mevlüt Gündoğar, Süleyman Dönmez, Akyurt Yurtsever, Himmet Balık, Erdal Aybay, Yaşar Aydın, Hamza Demir, Yavuz Akyer.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı