REKLAMI GEÇ

“Bayrağını al gel”

“Bayrağını al gel”

ADD Denizli Şubesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla “Ulusal Bağımsızlık Yürüyüşü” gerçekleştirecek. Saat 17.30’da ADD Denizli Şubesi önünden Başlayacak olan Yürüyüş, 18.30’da Çınar Meydanı’nda basın açıklaması ile devam edecek. Teröre karşı ayrı bir etkinlikle protesto edecek olan TGB Denizli Şubesi son anda ADD’nin yürüyüşüne katılarak destek verme kararı aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2015 Pazar, 15:01

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla “Ulusal Bağımsızlık Yürüyüşü” bugün saat 17:30’da ADD Denizli Şube önünden başlayacak. Terörü protesto etmek amacıyla gerçekleştirilecek olan yürüyüşe “Bayrağını Al Gel” çağrısı yaparak tüm denizli halkına davet eden ADD Denizli Şubesi’ne destek Türkiye Gençlik Birliği Denizli şubesi üyelerinden geldi.

ADD’den bağımsız saat 20.00’da “Hepimiz Mehmetçiğiz” yürüyüşü gerçekleştirecek olan TGB Denizli Şubesi, ADD’nin yürüyüşüne katılarak destekleme kararı aldı.

ADD Denizli Şubesi’nin gerçekleştireceği “Ulusal Bağımsızlık Yürüyüşü” saat 17.30’da ADD Denizli Şubesi önünden başlayacak. Türk Bayrağı dışında hiçbir bayrak, flama ve pankartın kullanılmayacağı yürüyüş Çınar Meydanı’nda basın açıklaması ile devam edecek.

Yorumlar

demir   -  Bağlantı 30 Ağustos 2015, 16:03

ADD TGB yi neden kabul etti ki. Bu Perinçek cemaatinin müridleri AKP yalakaları ile yan yana yürümem.Bayrağımı da hazırlamıştım halnuki.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı