REKLAMI GEÇ

Burası Karadeniz değil, Denizli Altındere

Burası Karadeniz değil, Denizli Altındere

DOSEV, her Pazar günü Denizli’nin saklı güzelliklerini keşfetmek amacıyla değişik yerlere doğa yürüyüşleri düzenliyor. Bu hafta Denizli’nin merkez ilçesine bağlı Altındere Köyü’nün doğa güzellikleri keşfedildi.

/ DENİZLİHABER / 8 Şubat 2010 Pazartesi, 17:48

Denizli Doğa Sevenler Kulübü (DOSEV), her Pazar günü Denizli’nin saklı güzelliklerini keşfetmek amacıyla, değişik yerlere doğa yürüyüşleri düzenliyor. Bu hafta Denizli’nin merkez ilçesine bağlı Altındere Köyü’nün doğa güzellikleri keşfedildi. Altındere Köyü, yaz kış yeşil görüntüsü ve arazi yapısıyla, Karadeniz Bölgesi’ne benzemektedir. Bu bölgede yer alan köprüler, Fırtına Deresi’ndeki köprüleri andırmakta.

Denizli Doğa Sevenler Kulübü Yürüyüş Sorumlusu Ümit Şıracı, her hafta Denizli’nin doğal ve tarihi dokusunu tanıtmak amacıyla etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Şıracı; derneğin etkinliklerini, Facebook’taki DOSEV adlı gruptan üyelerine bildirdiklerini ve doğa zenginliklerine meraklı insanların da kendilerine bu gruptan ulaşabileceklerini söyledi. Şıracı, “Doğa yürüyüşlerimiz artan katılımlarla, önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Katılımcılarımızla güzel ve yararlı hafta sonu geçiriyoruz. Tüm doğaseverleri doğa yürüyüşlerine bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı