REKLAMI GEÇ

“Can suyunda gereken kolaylık gösterilecek”

“Can suyunda gereken kolaylık gösterilecek”

MÜSİAD Denizli Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Ziraat Bankası A.Ş. Bölge Başkanı Reyhan Ünal’ı ziyaret etti. Ünal, son can suyu kredisinin kurumları tarafından verileceğini belirterek, bu konuda firmalara gereken tüm kolaylığı göstereceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 9 Aralık 2009 Çarşamba, 18:10

MÜSİAD Denizli Şubesi Yönetim Kurumu Başkanı Ayhan Doğruyol, Yönetim Kurulu Üyeleri Sacid Atıcı, Mehmet Akgün, Hurşit Şirin ve Nuri Özdeniz ile birlikte, Ziraat Bankası A.Ş. Bölge Başkanı Reyhan Ünal’ı ziyaret etti.

Ziraat Bankası A.Ş. Bölge Başkanı Reyhan Ünal, MÜSİAD’ın Denizlililer için gösterdikleri çabayı takdir ettiklerini belirterek, ortak çalışmalarla ekonomik sıkıntıların aşılacağını söyledi.
Son can suyu kredisinin de kurumları tarafından verileceğini ve bu konuda firmalara, ellerinden gelen kolaylığı göstereceklerini belirten Ünal, “Bu kredi, zaten şu anda hareketli olan piyasaların daha çok faaliyet halinde olmasına etkili olacaktır” dedi.

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol, “MÜSİAD olarak yapılacak olan tüm çalışmalarda ihtiyaç duyulması halinde, her zaman göreve hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi. Karşılıklı ikram ve hediyelerle devam eden ziyaret, sohbet ortamında ve bilgi alışverişi ile geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı