REKLAMI GEÇ

DEFSAD üyeleri ödülleri topladı

DEFSAD üyeleri ödülleri topladı

Türkiye Fotoğraf Federasyonu tarafından onaylanan ve kurumların özel olarak düzenledikleri ulusal ve uluslararası düzeydeki fotoğraf yarışmalarında, Denizli’nin ilk ve tek fotoğraf sanatı derneği olan DEFSAD’ın üyeleri, ödüller almaya devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2009 Cuma, 00:00

Denizli’nin ilk ve tek fotoğraf sanatı derneği olan DEFSAD’ın (Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği) üyeleri, ulusal ve uluslar arası birçok yarışmada derece aldı. Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Ümit Özgür, bu ay içerisinde neticesi açıklanan yarışmalarda, birçok dernek üyesinin ödül aldığını söyledi. Özgür, “DEFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çakır; Jeoloji Mühendisleri Odası’nın düzenlediği, temaları yer, su ve doğa olarak belirlenen 2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda, yer dalında FIAP gümüş madalyası ile Dünya ikincisi, doğa dalında FIAP mansiyon, doğa dalında 1 adet sergileme aldı. Aynı yarışmada, DEFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can, doğa kategorisinde bir adet sergileme aldı” dedi.

Fişek Enstitüsü’nün, 7. ‘Çalışan Çocuklar’ konulu yarışmasında, Çakır’ın siyah beyaz ve renkli baskı dalında, 2 adet mansiyon ve 1 adet sergileme aldığını belirten Özgür, “Aynı yarışmada, DEFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can, renkli baskı dalında vakıf özel ödülü ve siyah beyaz baskı dalında ikincilik ve 14 adet sergileme aldı. DEFSAD Üyesi Levent Kalkan da bu yarışmada, renkli baskı dalında, 3 adet sergileme aldı” dedi.

Adana Rotary Kulübü’nün düzenlediği, 6 Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda, Mehmet Çakır’ın sergileme, Mehmet Can’ın altın koza altın madalya ve sergileme almaya hak kazandığını belirten Özgür, “Mehmet Can, Yeni Yüksektepe Derneği’nin ‘müzik ve yaşam’ konulu yarışmanın renkli baskı dalında, üçüncülük ve iki sergileme, DSİ Genel Müdürlüğü’nün ‘suda farklılıkların yakınlaşması’ konulu yarışmada mansiyon aldı” diye konuştu.

118 T Lions Yönetim Çevresi Federasyonu’nun düzenlediği, ‘su geleceğimizdir’ konulu fotoğraf yarışmasında, DEFSAD Üyesi Ahmet Orhan’ın, mansiyon ile 2 sergileme, DEFSAD Yönetim Kurulu 2. Başkanı Nizami Çubuk’un da sergileme ödülü aldığını belirten Özgür,

“Zeytin Dostu Derneği tarafından düzenlenen 1.Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Fotoğraf Yarışması’nda Ahmet Orhan ve Nizami Çubuk sergileme ödülü aldı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı