REKLAMI GEÇ

DEFSAD’dan kurs

DEFSAD’dan kurs

Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği üyeleri, Ankaralı fotoğraf sanatçısı ve Fotoğraf iyileştirme uzmanı İsmail Haykırı ağırladılar.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

Denizli Fotoğraf sanatı derneği (DEFSAD)’ın dernek içi eğitim kapsamında düzenlenen etkinliğe yaklaşık 25 kişi katıldı. Hızlandırılmış eğitim proğramı 28. Şubat 2009 Cumartesi ve 1 Mart 2009 Pazar günü 10.00 / 17.30 saatleri arasında yapıldı.

Fotoğrafın günlük hayattaki öneminin her geçen gün biraz daha arttığını belirten Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Ümit Özgür; “ Hayatımızın her alanında gözlenen dijital teknolojilerin, Fotoğraf sanatı içinde kaçınılmaz olduğu ve önceki dönemlerde kullanılan kimyasalların artık terk edilmeye yüz tuttuğu günümüzde, Fotoğraf iyileştirme tekniklerinin karanlık odanın yerini aldığı bir gerçektir. Fotoğraf işlemek için kullanılan programları kuralına göre ve doğru kullanabilmek ise kullanıcıya büyük bir imkan sunmaktadır. Fotoğraf sanatçısı İsmail Haykır’ın sunduğu eğitime katılan dernek üyeleri, görüntülemiş oldukları ham görüntüleri, iyileştirme teknikleri ile uygulamayı öğrenmiş oldular. 6 Mart 2009 Cuma günü saat 18.00’de Turan Bahadır Sergi salonunda, dernek üyelerini katılcağı “Yaşamdan” isimli 2. karma sergi açılacaktır.Dernek içi eğitimleri, geziler, sunumlar önümüzdeki günlerde de devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı