REKLAMI GEÇ

Demirdak güven tazeledi

Demirdak güven tazeledi

Denizli Şekerciler Odası Başkanlığı’na Abdurrahman Demirdak yeniden seçildi.

/ DENİZLİHABER / 13 Ocak 2010 Çarşamba, 16:55

Denizli Şekerciler Odası’nın olağan genel kurulu, Denizli Ticaret Odası’nın toplantı salonunda gerçekleştirildi. Blok liste ile gidilen seçimlerde, mevcut Oda Başkanı Abdurrahman Demirdak ile Hasan Öner başkanlık için yarıştı.

Divan başkanlığını Dokumacılar Odası Başkanı Mesut Kuruoğlu’nun yaptığı genel kurulda her iki başkan adayı, yaptıkları konuşmada yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında üyelere bilgi vererek destek istediler.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde kullanılan 154 oyun 100’ünü alan Abdurrahman Demirdak yeniden Denizli Şekerciler Odası başkanlığa seçildi. 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde diğer aday Hasan Öner 53 oyda kaldı.

Sonuçların açıklanmasının ardında üyelere hitaben teşekkür konuşması yapan Demirdak, kendisine oy veren vermeyen tüm üyelere teşekkür etti. Demirdak, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tüm üyelere eşit hizmet edeceklerini kaydetti. Demirdak’ın yönetim listesi şu isimlerden oluştu: Mahmut Dönmez, Fatih Akbaş, Mehmet Gökkurt, İlhan Dedeoğlu, Volkan Çetinkaya, Adnan Aslan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı