REKLAMI GEÇ

Denizlili Beşiktaşlılardan teröre lanet yürüyüşü

Denizlili Beşiktaşlılardan teröre lanet yürüyüşü

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’nın önünde meydana gelen iki ayrı bombalı terör saldırısında 33’ü polis 44 kişi şehit oldu, 155 kişi de yaralandı. Terör saldırısı nedeniyle harekete geçen Denizli Beşiktaşlılar Derneği saat 19.03’te teröre lanet yürüyüşü düzenleyecek. Yürüyüş 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2016 Pazartesi, 13:05

Türkiye, Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ta Vodafone Arena önünde bombalı terör saldırısıyla bir kez daha sarsıldı. 2 ayrı bombalı saldırıda 33’ü polis 44 kişi şehit oldu, 155 kişi de yaralandı.

Türkiye’yi yasa boğan terör saldırısının ardından harekete geçen Denizli Beşiktaşlılar Derneği, bu akşam saat 19.03’te teröre lanet yürüyüşü düzenliyor. Sosyal medya üzerinden yapılan çağrılara diğer spor kulüplerinin taraftarları ve vatandaşların da katılması bekleniyor.

Denizli Beşiktaşlılar Derneği tarafından yapılan çağrıda, “12 aralık Pazartesi günü saat 19.03’te çoluk, çocuk, kadın, erkek, ben, sen o demeden, kimseyi kimseden ayırmadan, bu ülke için, teröre lanet okumak için, korkmadığımızı kafalarına kazımak için, elimizde Türk Bayraklarımız, karanfillerimizle yürüyoruz. Saat 19.03’te Çınar Meydanı’nda toplanıyoruz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı