REKLAMI GEÇ

Gençler coşturdu

Gençler coşturdu

ADD Denizli Şubesi Gençlik-Çocuk Korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama haftası etkinlikleri çerçevesinde verdiği konserde, dinleyenleri coşturdu.

/ DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2008 Perşembe, 00:00

Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Gençlik-Çocuk Korusu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Halk Eğitim Merkezi’nde bir konser verdi. Gecede, ‘Ulusal egemenlik’ konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödül verildi.

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nun tamamını dolduran, ADD Denizli Şubesi Başkanı Gülizar Biçer Karaca, dernek üyeleri ve öğrenci velileri, çocuk ve gençlerin seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle coştu. Atatürkçü Düşünce Derneği Koro Şefi Sevgi Utma yönetiminde yaklaşık bir buçuk aylık bir hazırlık döneminden sonra izleyicilerin karşısına çıkan koro, davetlilere hoş anlar yaşattılar. Koronun seslendirdiği hareketli eserlere alkışla tempo tutan davetliler, gecenin sonunda tüm koroyu ayakta alkışladılar.

Gecede, ‘Ulusal egemenlik’ konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere de çeşitli ödüller verildi. Kompozisyon yarışmasında ilköğretim okulu öğrencilerinden İrem Tosunoğlu ‘Elifler-Mustafa Kemaller’ başlıklı yazısıyla birinci, Aliye Kabayuka ‘Atatürk’tendir’ başlıklı yazısıyla ikinci olurken, Duhan Kurt ‘Gün bugün’ başlıklı yazısıyla ve Onur Özkan ‘Türk olmak’ başlıklı yazıyla üçüncülüğü paylaştı. Yarışmada, Sıla Kınık, Deniz Aslan ve Arzu Akburun da mansiyon ödülü aldı.

Yarışmaya katılan 33 öğrenciye de Atatürk’ün ‘Nutuk’ kitabı hediye edildi. Gecenin sonunda bir konuşma yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Başkanı Gülizar Biçer Karaca, yine böylesine coşku dolu gecelerde buluşma dileğinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı