REKLAMI GEÇ

Kadın Meclisi’nden muhtarlara ziyaret

Kadın Meclisi’nden muhtarlara ziyaret

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, yeni çalışma döneminde tüm muhtarları ziyaret etmeye başladı. İlk ziyaret Fesleğen Mahallesi Muhtarı Semiha Aras’a yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 13 Ekim 2009 Salı, 17:42

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Gökşin ve beraberindeki kadınlar, Fesleğen Mahallesi Muhtarı Aras’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Meclis Başkanı Gökşin, muhtarların verdiği her türlü destek için teşekkür ederek, “Önceki dönemde muhtarlarımızdan her türlü desteği aldık. Kadınlarımızın sorunlarının çözümü, çevre, eğitim ve sağlık gibi konularda çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Yaptıklarımızı muhtarlarımıza anlatmak ve bizlere yardımcı olmalarını sağlamak amacıyla tüm muhtarlarımızı ziyaret edeceğiz. Amacımız yeni muhtarlarla tanışıp hep birlikte bir bütün olarak, birbirimize destek vererek çalışmaktır” dedi.

Fesleğen Mahallesi Muhtarı Semiha Aras, Kadın Meclisi’nin çalışmalarını yakından takip etiğini belirterek, “Kadın Meclisi, özellikle çevreye duyarlılık konusunda gösterdiği çalışmalarla her türlü övgüyü hak ediyor. Şu ana kadar yaptıkları çalışmalarda örnek projelere imza attınız. Biz de mahallemizde bu çalışmalara destek olmak için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Kadın Meclisi üyeleri daha sonra diğer mahalle muhtarlarını ziyaret için buradan ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı