REKLAMI GEÇ

“Korsanlarla sonuna kadar savaşacağım”

“Korsanlarla sonuna kadar savaşacağım”

Denizli Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası’na, 25 Ocak’ta yapılan genel kurulda başkan seçilen Ahmet Umul, ilk hedefinin Denizli’de korsan servisçiliği bitirmek olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2010 Çarşamba, 18:50

Denizli Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası’nın, 25 Ocak’ta yapılan genel kurulunda, başkanlığa seçilen Ahmet Umul, yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Korsan servisçilik yapanların haksız kazanç sağladıklarını belirten Oda Başkanı Umul, “Maalesef, Denizli’de, S plakası olmayıp da servisçilik yapan birçok araç dolaşıyor. Bunların ne vergi, ne de oda kaydı var. Yani hiçbir yükümlülükleri yok. Aracını herhangi bir fabrika üzerinden gösterip, korsan çalışıyorlar. Önümüzdeki süreçte ilk hedefim Denizli’de korsan servisçiliği bitirmek olacak. Bunun için de Belediyemiz ve Emniyet Müdürlüğümüz ile sıkı işbirliğine gideceğiz” dedi.

“SABIKA KAYDI İSTEYECEĞİZ”
Servis aracı kullanan şoförlerden sabıka kaydı isteyeceklerini kaydeden Umul, “Servis aracı kullanmak bu kadar basit olmamalı. Sonuçta, insanlar çocuklarını, eşlerini, kardeşlerini bizlere emanet ediyorlar. Daha da önemlisi canlarını emanet ediyorlar. Biz bundan sonra ‘ben şu plakalı araçta servis şoförlüğü yapacağım’ diyenlerden, öncelikle sabıka kaydı isteyeceğiz.
Sabıka kaydı ibraz etmeyenlerin, araç kullanmasına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

“BİZDEN REFERANS İSTEYİN”
Servis hizmeti alacak kurumları da uyaran Umul, “Fabrika sahipleri, okul aile birlikleri gibi kurumlardan, servis hizmeti almadan önce odamızdan bilgi istemelerini ve bizden referans almalarını istiyoruz. Daha önce de belirttiğim gibi servisçilik ciddi bir iştir. İstanbul’da yaşananlar hepimizin malumu” dedi.

“ODA BİNAMIZI TAŞIYACAĞIZ”
Öncelikli hedeflerinden birinin de üyelerine daha modern ortamda hizmet vermek olduğunu dile getiren Umul, “Üyelerimizi daha derli toplu, modern bir ortamda hizmet vermek için Oda binamızı taşıyacağız. Yer arayışımız devam ediyor. Ayrıca önümüzdeki dönemde eğitim amaçlı gezi ve toplantılar, çeşitli spor müsabakaları düzenleyerek, oda üyelerimizin kaynaşmalarını sağlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı