REKLAMI GEÇ

Mimarlar, mesajları dikkate alacak

Mimarlar, mesajları dikkate alacak

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı İbrahim Şenel, “Bize yapılan eleştirileri haksız ya da yersiz bulmak gibi bir lüksümüz yok. Bu eleştirileri çok iyi değerlendirmek zorundayız. Mesajları doğru okuyup, çalışma programımızı, ona göre belirleyeceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2010 Perşembe, 18:23

Mimarlar Odası Denizli Şubesi, 9. Olağan Genel Kurulu’nu 6 Şubat’ta, oy kullanma işlemini ise 7 Şubat’ta yapmıştı. Seçim sonucunda oluşturulan şubenin yeni yönetimi, şubede basın toplantısı yaptı. Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin geçen dönemde yönetim kurulunda yer alan ancak bu dönem yönetime girmeyen üyelerine, teşekkür plaketi verildi.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı İbrahim Şenel, “9. olağan genel kurulumuz, alıştığımız kalitede ve yoğun katılımla tamamlandı. 262 üyemizin 144’ü, genel kurula iştirak etti. Yani üyelerimizin yüzde 66’sı genel kurula katıldı. Seçimlerde ise üyelerimizin 231’i oy kullandı. Yani üyelerimizin yüzde 88’i oy kullandı. 4 üyemiz, Denizli’de olduğu halde oy kullanmadı. Oy kullanmayan diğer üyelerimiz ise şehir dışındaydılar. Neredeyse, Denizli’deki tüm üyelerimiz seçimde oy kullandı. Üyelerimize, genel kurulumuza ve seçimlere gösterdikleri katılım nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

Şenel, seçimde yönetim kuruluna ve diğer kurullara giren üyelerin, 2 yıl boyunca görev yapacaklarını ifade etti. Şenel, seçimlerde her kesim için çok iyi mesajların verildiğini belirterek, “Bize yapılan eleştirileri haksız ya da yersiz bulmak gibi bir lüksümüz yok. Bu eleştirileri çok iyi değerlendirmek zorundayız. Mesajları doğru okuyup, çalışma programımızı, ona göre belirleyeceğiz. Seçimlerde aday olan arkadaşlarımızı ve seçilen arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Şenel, konuşmasının ardından, şubenin 8. olağan genel kurulunda yönetim kuruluna seçilen ancak bu dönem yönetimde yer almayan Mehmet Akbaş, Selim İçke ve Barış Ersel ile Yasemin Eylem Konuk’a teşekkür plaketi verdi.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: İbrahim Şenel, Suat Bilgi, Tahir Dinç, Şendur Oğuz, Tuğba Acar Panayır, Gül Şirin ve Serdar Alayont.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı