REKLAMI GEÇ

Mimarlar Odası’nda Şenel, tazelenen ekibiyle yeniden aday

Mimarlar Odası’nda Şenel, tazelenen ekibiyle yeniden aday

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı İbrahim Şenel, şubenin 6-7 Şubat’ta yapılacak genel kurulunda, tazelenen bir ekiple, yeniden yönetime aday olduklarını açıkladı. Şenel, tüm başkan adaylarını açıklamalarını odada yapmaya çağırdı.

/ DENİZLİHABER / 18 Ocak 2010 Pazartesi, 18:01

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nde, yeni dönemin yönetimi, 6-7 Şubat’ta yapılacak genel kurulda belirlenecek. Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı İbrahim Şenel, şubede yaptığı basın toplantısında, yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Şenel, “Kurumsal sistematiğin 2 yıl daha sürdürülmesi gerektiğini düşünerek, yenilenen ve tazelenen bir yönetim kadrosu ile yeniden yönetime aday olduk. Önceliğimiz, mesleğimize ve insanlığa faydalı olmak. Bütün çalışmaların aynı bilinçle takip edilmesi için mevcut birikimin yenilenip güçlendirilmesi anlayışını hayata geçiren bir kadro oluşturarak göreve talip olduk” dedi.

Şenel, “Bugünden sonra adaylığını ilan edecek arkadaşlarımız olursa, bunun yerinin, odamız salonları olmasını temenni ederiz. Adaylığını ilan edecek, özel çalışmalarını, grup çalışmalarını yapacak arkadaşlarımız, odamızın salonlarını özgürce kullanabilirler” dedi.

Şenel, aday yönetimde yer alan arkadaşlarını da tanıttı. Şenel’in yeni dönem yönetim kurulu listesinde, eski dönemden, Suat Bilgi ve Tahir Dinç bulunuyor. Şennur Oğuz, Tuğba Acar Panayır, Volkan Dayıoğlu, Volkan Şen ise aday yönetimde ilk kez yer alan isimler.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı ve Başkan Adayı İbrahim Şenel, şubeye yeni bir bina kazandırma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Şenel, “Önce, eski bir Denizli evini restore edip, şubeye kazandırmayı düşündük ancak bu fikir daha sonra bir arsa teminine dönüştü. Bir hafta kadar önce de Candoğan Parkı arkasında bulunan, Hacı Halil Bektaş İlköğretim Okulu’nun yanındaki binayı, odaya kazandırmaya karar verdik. Mimar Cengiz Bektaş, devreye girdi ve bize destek vereceğini söyledi. Vali Yavuz Erkmen ile bu konu görüşüldü. Genel kurul sonrası yeniden göreve gelmemiz durumunda, yapacağımız ilk çalışma bu olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı