REKLAMI GEÇ

Onlar artık serbest muhasebeci mali müşavir

Onlar artık serbest muhasebeci mali müşavir

Serbest Muhasebecilikten, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirliğe Geçiş Uyum Eğitimi’nin tamamlayıp, eğitim sonunda yapılan sınavı geçen kursiyerler, sertifikalarını aldı.

/ DENİZLİHABER / 16 Aralık 2009 Çarşamba, 18:34

Serbest Muhasebecilikten, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirliğe Geçiş Uyum Eğitimi’ni tamamlayan muhasebeciler düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar. Polisevi’nde düzenlenen törene Vali Yavuz Erkmen, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Denizli SMMM Odası Başkanı Necdet Yılmaz ile muhasebeciler katıldı. Yaklaşık 2.5 ay süren serbest muhasebecilikten serbest muhasebeci mali müşavirliğe geçiş uyum eğitimine 110 muhasebeci katıldı. Eğitim sonunda sınava tabi tutulan kursiyerlerin tamamı, sertifika almaya hak kazandı.

Sertifika töreninde bir konuşma yapan Denizli SMMM Odası Başkanı Necdet Yılmaz, mali müşavirlik mesleğinin kamu niteliğinde bir meslek olarak, 1989 yılında yasal statüye kavuştuğunu söyledi. Vali Yavuz Erkmen, sertifika almaya hak kazanan muhasebecileri tebrik ederek, eğitim imkanını sağlayan Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu’na teşekkür etti. Mali müşavirlik mesleğinin kamu niteliğinde çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyen Vali Erkmen, “Her şeyi daha bilinçli ve daha iyi yapmak, şahsi anlamda sizin ya da sizinle ilgili kurumların, ama hepsinden de önemlisi ülkemiz için çok daha yararlı ve faydalı olacağını hepimiz biliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından serbest muhasebecilikten, serbest muhasebeci mali müşavirliğe geçiş uyum eğitimine katılan 110 muhasebeciye sertifikalarını Vali Yavuz Erkmen ve İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı