REKLAMI GEÇ

PAÜ Genç Tema’dan örnek davranış

PAÜ Genç Tema’dan örnek davranış

Pamukkale Üniversitesi Genç Tema Kulübü, geçen hafta kalp krizi geçirerek vefat eden PAÜ Öğrencisi Halil Gülcanan için bir araya gelerek fidan diktiler.

/ DENİZLİHABER / 31 Mart 2008 Pazartesi, 00:00

Pamukkale Üniversitesi Genç Tema Kulübü üyelerinden vefa örneği. Kulüp üyeleri, geçen hafta kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman PAÜ öğrencisi Halil Gülcanan anısına fidan dikti. Üniversitede 1800 üyesi bulunan Genç Tema Kulübü, bu kez Gülcanan’ın anısına biraraya geldiler. Kampus içinde yapılan dikim çalışmasına PAÜ Genel Sekreteri Dr. Necdet Güner, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Toplam 450 adet fidanın dikildiği alanda katılımcıların yakalarına vefat eden öğrencinin fotoğrafının takılması dikkatleri çekti.

Fidan dikimi esnasında öğrencilerle sohbet eden Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Necdet Güner, üniversite yönetimi olarak bu tür organizasyonlarda her zaman desteğe hazır olduklarını kaydetti. Genç Tema Kulübü adına açıklama yapan Yrd. Doç. Kemal Daşçıoğlu; daha büyük projeler geliştirmeyi düşündüklerini ve üye sayılarını arttıracaklarını söyledi.

           

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı