REKLAMI GEÇ

Terörü lanetlemek için yürüdüler

Terörü lanetlemek için yürüdüler

Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikalar ateşin düştüğü kentlerden biri olan Denizli’de teröre tepki verdi. Valilik önünde toplanan Türk Kamu Sen üyeleri Delikli Çınar Meydanı’na kadar yürüdü. Genç yaşlı çok sayıda vatandaşın da katıldığı gösteri yürüyüşünde, bölücü örgüt karşıtı sloganlar atan yaklaşık 1000 kişilik topluluk Delikliçınar Meydanı’nda açıklama yaptıktan sonra dağıldı.

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2012 Çarşamba, 19:35

Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendika üyeleri, Tunceli’de yaşanan hain saldırıda şehit düşen erlerden Jandarma Komando Er Fatih Küçükterci’nin memleketi Denizli’de teröre lanet yürüyüşü yaptı.

Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikaların başkanlarının yanı sıra MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, il ve merkez ilçe teşkilatı ile ülkü ocakları üyelerinin de destek verdiği sendikalılar, Denizli Valiliği Binası önünde toplandı.

Açılan Türk bayraklarıyla Delikliçınar’a doğru yürüyüşe geçen göstericiler, bölücü örgüt aleyhtarı sloganlar attı. Genç yaşlı çok sayıda
vatandaşın da katıldığı yürüyüş güzergahında bulunan BDP İl Binası önünde polisin olağan üstü güvenlik önlemi dikkat çekti.

Yaklaşık 1000 kişi olan topluluk BDP binası önünde İstiklal Marşı okudu. Öncesinde binaya dönüp terör örgütü aleyhinde sloganlar atan küçük bir grup ise polisin ve Türk Kamu Sen yetkililerinin müdahalesi sonrası yatıştırıldı.

Daha sonra Delikliçınar Meydanı’na gelen Türkiye Kamu Sen üyeleri burada bir süre daha terörü lanetleyen sloganlar attı. Basın açıklamasını ise Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Turgay Demirtaş yaptı. Demirtaş, “Terörün ve bölücülerin tüm uğraşlarına rağmen et tırnaktan ayrılmayacak. Bin yıllardır süre gelen kardeşliğimiz bozulmayacak” dedi.

Açıklamanın ardından Diyanet Vakıf Sen Denizli Şubesi Başkanı Ahmet Oktan şehitler ve terör mağdurları için dua okudu. Kalabalık hep bir ağızdan ‘Amin’ sesleriyle Oktan’ın duasına katılırken, duanın ardından topluluk olaysız bir şekilde dağıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı