REKLAMI GEÇ

Şehidin kardeşine en acı görev

Şehidin kardeşine en acı görev

Tunceli’de şehit düşen 23 yaşındaki Jandarma Komando Er Fatih Küçükterci’nin memleketi Tavas’ta gergin ve acı dolu bekleyiş sürüyor. Şehidin kardeşi Jandarma Komando Er Hakan, kimlik tespiti için anne Nermin’den alınan kan örneğini GATA’ya götürmek için yola çıktı. Öte yandan Vali Demir, Tugay Komutanı Hakbilen ve Başkan Zolan,Tavas’a gitti.

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2012 Çarşamba, 13:15

Tunceli’de gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen 6 askerden biri olan Jandarma Komando Er Fatih Küçükterci’nin (23) memleketi Denizli’nin Tavas İlçesi’nde gergin ve acı bekleyiş sürüyor.

Dün akşam saatlerinde acı haberin verildiği Küçükterci ailesi yasta. İlçede teröre tepki büyük. Öte yandan Tunceli’de yaşamını yitiren şehitlerin cenazeleri, kimlik tespiti için GATA’ya gönderildi.

Anne Nermin Küçükterci’den kimlik tespiti için kan örneği alındı. Örneği şehidin kardeşi Hakan Küçükterci Ankara’ya götürüyor. Korkunç patlamada şehit düşen askerlerin kimlik tespitinin yakınlarından alınan kan örnekleriyle yapılacağı öğrenildi.

10 gün önce aramıştı
Şehit Jandarma Komando Er Fatih Küçükterci’nin en son 10 gün önce telefonda annesiyle görüştüğü öğrenildi. Şehidimiz, annesi Nermin Küçükterci’yi arayarak, “Ben çok iyiyim. Sakın beni merak etmeyin” dedi. Küçükterci ailesinin Tavas’taki evine bu görüşmeden 10 gün sonra acı haberi geldi.

Protokol Tavas’ta
Şehidin Tavas’taki evine ziyaretçi akını var. Denizli protokolü de sabahn saatlerinde Tavas’a giderek aileye başsağlığında bulundu. Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Denizli Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen ve Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas’a giderek Küçükterci ailesine destek verdi.

Cenaze töreni yarın veya yarından sonra
Denizli Valisi Abdulkadir Demir, şehidin cenazesinin kimlik tespiti çalışmalarının tamamlanmasından sonra kente geleceğini söyledi. Kesin bir zaman verilemediğini dile getiren Demir, cenazenin en iyi ihtimalle yarın Denizli’de olacağını belirtti.

Yorumlar

ülkücü hakan   -  Bağlantı 14 Kasım 2012, 22:00

şehitler olmez vatan bölünmez şehit eilesine başsağlığı diliyorum ağlayarak ve teröre lanet yağdırıyorum ne mutlu türküm diyene ve şunu ekliyorum ben askere gitmek idtiyorum hain kellesi almak istiyorum

durdu salım   -  Bağlantı 27 Eylül 2012, 18:12

çok acı allah anasına babasına sabır versin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2024 Pazar 13 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 13 28Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 12 31Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Parçalı Bulutlu
23 Mayıs 2024 Perşembe 12 28Parçalı Bulutlu