REKLAMI GEÇ

TYÇP kurası çekildi

TYÇP kurası çekildi

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında, 4 ay süre ile çalışacak olan personelin kura çekimi, Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2010 Çarşamba, 17:09

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı merkez ilçedeki resmi okullarda, çevre ve okul temizlik işleri yapılması için, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İş-Kur Müdürlüğü ile Toplum Yararına Çalışma Programı (TYPÇP) kapsamında, 4 ay süre ile çalışacak olan personelin kura çekimi, Halk Eğitim Merkezi’nde yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İş-Kur İl Müdürlüğü temsilcileri ile Denizli 2. Noteri’nin de bulunduğu kura çekimine, başvuru yapan adaylar ve yakınları katıldı. Kura çekiminde, TYPÇP kapsamında başvuruda bulunan 391 kişi içinden, 70 asil ve 70 yedek aday belirlendi. Asil ve yedek olan adayların, bugün mesai bitimine kadar, başvuru belgelerini Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor.

Başvurularını tamamlayan asil adaylar 08 Şubat 2010 ile 08 Haziran 2010 tarihleri arasında, belirlenen okullarda dört ay süre ile görev yapacak. 08 Şubat 2010 günü saat 09.30’da göreve başlayacak olanlar, merkez ve ilçeler dahil olmak üzere, Halk Eğitim Merkezi’nde, göreve başlamadan önce seminere alınacak. Başvuru yapmayan veya göreve başlamayan asil adayların yerine yedek adaylar çağırılacak. Noter onaylı kura sonuçları, Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bulunuyor. Göreve başlama başvurusunda, adayların; diploma ve nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil kaydı, 2 fotoğraf ve 1 yıllık SGK dökümlerini getirmeleri gerekiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı