REKLAMI GEÇ

Üçyıldız, tekrar aday

Üçyıldız, tekrar aday

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin, 6 Şubat’ta yapılacak olan genel kurulunda yarışacak başkan adayı sayısı 3’e çıktı. Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanlığı’na Turgay Üçyıldız, aday olduğunu açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2010 Pazartesi, 17:54

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkan Adayı Tugay Üçyıldız, adaylığını, odanın toplantı salonunda yaptığı basın toplantısında açıkladı. Üçyıldız, “Hızla değişen, gelişen Denizlimiz için üretilecek projelerde Valilik, Belediye ve Odamız arasında daha etkin iletişim kurmak, kentimiz ile ilgili alınacak kararlarda odamızın daha aktif rol üstlenerek üyelerimizin katılımlarını sağlamak için, hızla değişen, gelişen yapı malzemeleri ve teknoloji konusunda üyelerimiz bilgilendirilecek seminerle mimarlık mesleğinin geliştirilmesine katkıda bulunmak için, Mimarlar Odası’nı toplum nezdinde sürekli karşı çıkan, alternatif üretmeyen, her şeye muhaliflik eden görüntüsünden kurtarmak için, Oda yargıya başvurduğu zaman güçlü ve donanımlı olmayı gözetmek için, olur olmaz kavgalarla adını yıpratmamak, gücünü eksiltmemek kamuoyunda ve adalet süreçlerinde onurlu ve saygın biçimde yer almak için adayız” dedi.

Önceki dönemlerde, Mimarlar Odası Denizli Şubesi’ne başkanlık yapan Turgay Üçyıldız, “Odamızın üyelerinin telif haklarını maddi ve manevi savunucusu ve koruyucusu olmak için, mimarların iş alanlarıyla, bu alanın genişletilmesi, zenginleştirilmesi ile ilgili mücadeleler vermek için, mimarların özlük hakları ve ekonomik güvenceleri için kamu ya da özel sektörde yaşamsal ekonomik riskleri en aza indirmeye çalışmak için, mesleki kariyerine yeni başlayan genç meslektaşlarımızın gerek kamuda gerek özel sektörde eser üretimine katılmalarını kolaylaştırmak ve meslek içi eğitim seminerleri ile ilgili yasa, yönetmelik ve Meclis kararları hakkında bilgilendirme çalışmaları yapmak için aday olduk” diye konuştu.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkan Adayı Tugay Üçyıldız’ın ekibinde; Mesut Bayram, Kadir Erken, Gülçin Yılmaz, Esin Eroğlu (İşmar), Haktan Baydil, Hüseyin Başaran yer alıyor.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkan Adayları arasında bulunan Gül Şirin’in adaylığını, önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor. Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı İbrahim Şenel de geçtiğimiz günlerde, adaylığını basın toplantısı ile duyurmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı