REKLAMI GEÇ

“Yeni bir başkan istedikleri için aday oldum”

“Yeni bir başkan istedikleri için aday oldum”

Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Adayı Cesim Koçyiğit, 26 Ocak’ta yapılacak genel kurul öncesi adaylığını açıkladı. Koçyiğit, “Esnaf, eski yönetimden memnun değil. Yeni bir yüz, yeni bir başkan istedikleri için ekibimle bu seçimde başkan adayı oldum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 19 Ocak 2010 Salı, 16:52

Denizli Lokantacılar Odası’ın genel kurulu, 26 Ocak’ta yapılacak. Genel kurul öncesi, başkan adayları da bir bir ortaya çıkmaya başladı. 20 yıldır lokantacılık yapan Cesim Koçyiğit, başkan adaylığını, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı basın toplantısında açıkladı. Şükrü Gerekçi, Ömer Recep Demirci ve Mesut Eğdir ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Koçyiğit, lokantacıların artık yeni bir başkan istemeleri ve eski yönetimden memnun olmamaları nedeniyle aday olduğunu söyledi.

Bir odanın asli görevinin; üyelerinin haklarını korumak ve onların kaliteli ürünleri ucuz fiyata almalarını sağlamak, alıcı ve satıcı arasında köprü vazifesi görmek olduğunu belirten Koçyiğit, “Maalesef, şu anda lokantacı esnafını temsil eden yönetim, üyelerden sadece aidat almaktan başka hiçbir faaliyet yapmıyor. Bu nedenle, esnafın bu yönetime gerekli cezayı sandıkta vereceğine inanıyorum” dedi. Koçyiğit, “Odamıza kayıtlı üyelerimize, kaliteli ve güler yüzlü hizmet verip, kaybedilen itibarımızı tekrar kazanacağız” dedi.

Lokantacıların sorunlarına da dikkat çeken Koçyiğit, “Lokantacılar Odası’na kayıtlı olması gerekirken, farklı meslek odalarına kayıtlı olanları veya kayıt dışı çalışanları tek tek tespit edip, ilgili resmi kurumlara bildireceğiz. Denizli’de, resmi kurumlar denetim yaparken, sadece şehir merkezindeki yerleri önemsiyorlar. Kenar semtlerdeki lokantalar arka planda kalıyor ve denetim yapılmıyor. Tüm esnafın, aynı hassasiyetle denetlenmesini istiyoruz” dedi.

Genel kurulda oy kullanacak 576 üyeye, 4 yıl boyunca görev yapacak olan başkanlarını seçerken, geçmişin muhasebesini iyi yapmalarını ve duygusallığı bir kenara bırakmalarını tavsiye eden Koçyiğit, “Siz değerli esnafımıza hizmet etmek için şahsıma ve değerli ekibime bu fırsatı tanımanızı ve yetki vermenizi istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı