REKLAMI GEÇ

ACEMİ KASAPLAR ACİL SERVİSLERİ DOLDURDU

ACEMİ KASAPLAR ACİL SERVİSLERİ DOLDURDU

Denizli’de kurban keserken vücutlarının çeşitli yerlerini bıçakla kesen çok sayıda acemi kasap hastanelerin acil servislerini doldurdu.

/ DENİZLİHABER / 7 Kasım 2011 Pazartesi, 21:19

Denizli’de kurban keserken vücutlarının çeşitli yerlerini bıçakla kesen çok sayıda acemi kasap hastanelerin acil servislerini doldurdu. Öğle saatlerine kadar çoğu ellerinden yaralı yaklaşık 100 acemi kasap hastanelere başvurdu.

Kurban Bayramı’nın birinci gününde hayvanlarını kesen çok sayıda acemi kasap vücutlarının çeşitli yerlerini de kesti. Çoğunlukla ellerini, kollarını ve bacaklarını kesen kasaplar, Denizli Devlet, Servergazi Devlet ve Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerinin acil servislerine koştu. Sağlık kuruluşlarına öğle saatlerine kadar yaklaşık 100 kişinin başvurduğu öğrenildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılarının durumları iyi olanlara pansuman yapıldıktan sonra hastanelerden taburcu edildi.

Öte yandan, vatandaşlar Denizli Belediyesi’nin belirlediği kurban kesim yerlerini tercih etti. Alınan önlemler, istenmeyen görüntülerin ortaya çıkmasına engel oldu. Belediye görevlileri de sokakta kesim yapılmasına engel olmak için denetimler yaptı. Vatandaşlar kurban kesimlerinin ardından Güneşli havadan yararlanmak için parklarda dolaşmayı tercih etti

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı