REKLAMI GEÇ

Bu acı hiç dinmeyecek

Bu acı hiç dinmeyecek

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde insan kaçakçılarına müdahale ederken 15 Şubat’ta boğazı kesilerek şehit edilen Denizlili Uzman Çavuş Mustafa Uygun’un acısı dinmiyor. Şehit Uzman Çavuş’un sözlüsü Burcu Yolcu, sevdiğini kaybetmenin acısını ilk günkü şiddetiyle yaşıyor. Zaman zaman sosyal paylaşım sitesinde duygularını ifade eden Burcu Yolcu yine yürekleri yaktı. “Seni çok özledim sevdiğim” diyerek başladığı yazısında özlemini ifade eden talihsiz kız, “Bize bu günleri yaşatanlara hakkını helal etme şehidim. Ben helal etmiyorum” ifadelerine yer verdi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2016 Salı, 14:11

Denizli’nin 2016 yılında aldığı ilk kara haberdi Mustafa Uygun’un şehit edilmesi. Hatay’ın Yayladağı ilçesinde insan kaçakçılarına müdahale eden güvenlik güçleri arasında yer alan Denizlili Uzman Çavuş Mustafa Uygun, 15 Şubat’ta şehadet haberi geldiğinde ailesi ve sevenleri başta olmak üzere tüm şehir yas tutmuştu. Şehit Uzman Çavuş Mustafa Uygun’un şehit olmadan iki ay önce sözlendiği Burcu Yolcu da bu büyük acıyı en derinden hissedenlerdendi.

denizlili-sehit-mustafa-uygun-10-bin-kisi-ugurladi-anons

DENİZLİ ŞEHİDİNİ UNUTTU, PEKİ YA O…
Acı olayın üzerinden 6 ay geçti, Denizli ardından şehit acılarıyla sarsılmaya devam etti, vatanı için canını veren Mustafa Uygun’u unuttu. Ama bu acıyı ömürleri boyunca yüreğinde yaşayacak olanların yüreği hep yaralı kaldı.

Şehit Uygun’un ailesi kadar, gönlünü kaptırdığı, yaşama birlikte yelken açmaya hazırlandığı sevdiği Burcu Yolcu’nun yaşamı artık eskisi gibi olmayacaktı. Genç yaşta kaldıramayacağından daha büyük bir acıya gömülen Burcu Yolcu, ailesinin desteğine rağmen tek başına bu acıya göğüs germeye çalıştı.

denizlili-sehit-mustafa-uygun-cenaze-anons

ACISI HİÇ HAFİFLEMEDİ
Hayatının baharında, mutluluk planları kurduğu sevdiğinin şehadet haberiyle sarsılan genç kız, aradan geçen 6 ay sürecinde dinmeyen acısını zaman zaman sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile ifade etmeye çalıştı. Talihsiz kızın son paylaşımı ise tam anlamıyla yürekleri dağladı.

denizli-sehit-mustafa-uygun-evinde-yas-var-anons

“SENİ ÇOK ÖZLEDİM SEVDİĞİM”
“Seni çok özledim sevdiğim…” sözleriyle başladığı yazı okuyanların yüreklerini parçaladı. Özlem, sitem ve kızgınlık duygularının birbiri ardına sıralandığı yazı, yaşadığı acının ve bitmeyecek çilenin de göstergesi oldu.
İşte o ağlatan yazı:
“Seni çok özledim sevdiğim…
Öpmelere doyamadığım, sesinle huzur bulduğum, hasretinle yandığım, adınla gurur duyduğum şehidim. Hakkını HELAL ETME sevdiğim. Bize bugünleri yaşatanlara, mutluluğu bize çok görenlere, sevgimizde gözü olanlara, bizi birbirimizden ayırmak isteyenlere, arkandan işler çevirmek isteyenlere, sen vatanını korurken seni koruyamayan korkaklara, onca hayallerini, neler yapmak istediklerini bilip de bozmak isteyenlere HELAL ETME hakkını sevdiğim!
Ben hakkımı HELAL ETMİYORUM ömrüm onca hayallerimizi çalanlara mutluluğumuzda gözü olanlara.
Susarak bekliyorum! Seni kaybettiğim günden itibaren susarak bekliyorum. Arkandan onca işler çevirdiklerini zannedenleri de unutmayacağım! Mahşer gününde her şeyin hesabını bir bir sormayı bekliyorum ve biliyorum ki bunların hepsini birlikte soracağız canımızı yakmak isteyen tüm şerefsizlere!”

denizli-sehit-mustafa-uygun-pamukkale-suzlu-anons

ESKİ PAYLAŞIMLARI DA YÜREK YAKTI
Burcu Yolcu’nun duygularını dışa vurduğu ilk paylaşım bu değildi. Daha önce de paylaştığı fotoğraf ve yazılarla acısını anlatmaya çalışan Genç Burcu, avuç içine yazdığı yazının fotoğraflarıyla da duygulandırmıştı.
denizli-sehit-mustafa-uygun-un-sozlusunun-duygusal-paylasimi-1

Yorumlar

arif   -  Bağlantı 12 Temmuz 2016, 14:46

Hergün şehit hergün cenaze ülkede sanki hiçbirşey yok güllük gülüstanlık nooldu bize böylee. ne acılara gebe kalmışız…..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı