REKLAMI GEÇ

Acil Çağrı Merkezi için ilk adım

Acil Çağrı Merkezi için ilk adım

Avrupa Birliği projeleri kapsamında, geliştirilen Acil Çağrı Merkezi (112) Projesi, ilimizde de hayata geçecek. Proje kapsamında İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nden gelen yetkililerle toplantı düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2009 Cumartesi, 17:41

Polisevi’nde düzenlenen toplantıya Vali Yavuz Erkmen, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Muammer Sözmez, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güngör, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Çardakcı, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan ve daire müdürleri katıldı.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Avrupa Birliği Projeleri kapsamında geliştirilen Acil Çağrı Merkezi (112) Projesi, Türkiye genelinde hizmet veren 110 İtfaiye, 112 Hızır Acil, 155 Polis İmdat ve 156 Jandarma gibi numaraların tek merkezde toplanmasını öngörüyor. Bu kapsamda, Denizli’de bu yıl içinde 112 Acil Çağrı Merkezleri kurulum çalışmalarına başlanması planlanıyor. 112 Acil Çağrı Merkezi’nin, Kriz Merkezi’nin de konuşlandırılabileceği 200-250 metrekarelik salonu olan binanın ya da şartlara uygun bina yapılabilecek arsa temininin yapılabilmesi için toplantı düzenlendi. Yetkililer tarafından hazırlanan proje incelendi. 112 Acil Çağrı Merkezi’nin, Çevik Kuvvet Binası’nın bulunduğu arsa içinde yapılması planlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı