REKLAMI GEÇ

AYNAYA BAKAN KENDİNİ GÖRÜR!

AYNAYA BAKAN KENDİNİ GÖRÜR!

DDD Başkanı Sabri Yıldız’ın Denizlihaber’e yaptığı ‘birinci ikinci kirliliği var” açıklaması üzerine bir basın toplantısı düzenleyerek Yıldız’ın açıklamasını eleştiren Uğur Dershanesi yöneticisi Köse’ye yanıt gecikmedi. Yazılı açıklama yapan dernek, ‘aynaya bakan kendini görür’ ifadesini kullandı.

/ DENİZLİHABER / 7 Eylül 2011 Çarşamba, 16:22

Denizlihaber’in LYS sonuçlarının ardından görüşlerine yer verdiği Denizli Dershaneler Derneği (DDD) Başkanı Sabri Yıldız’ın “Önüne gelen birinci ikinci açıklıyor. Ama hangi alanda hangi puanla olduğu belirtilmiyor. Bu nedenle açıklamalar farazidir” yolundaki sözleri, Uğur Dershanesi yöneticilerinden Köse, tarafından düzenlenen bir basın toplantısıyla eleştirilmişti.

Sözde başkan olarak nitelendirdiği Yıldız’ın, bu açıklamayla tüm dershaneleri töhmet altında bıraktığı gibi ilin üniversite sınavlarındaki başarısını gölgelemeye yönelik olduğunu ima eden Uğur Dershanesi’nin basın toplantısına yanıt, gecikmedi.

Yazılı bir açıklama yapan Denizli Dershaneler Derneği, Yıldız’ın Denizlihaber’e yaptığı değerlendirmeyi Uğur Dershanesi yöneticilerinin yanlış yorumladığı görüşünde. Yıldız’ın söz konusu açıklamayla, net bir şekilde belli bir veri ve belgeye dayandırmadan, öğrencilerini birinci ikinci ilan eden dershaneleri hedef aldığına ve hayali başarıların karşısında durmanın her eğitimcinin görevi olduğuna vurgu yapılıyor.

Köse’nin düzenlediği basın toplantısıyla, kamuoyunu kandırmaya çalıştığının vurgu yapıldığı yazılı açıklamada ayrıca, Köse’nin söz konusu sözleri ucuz reklam yapma anlayışıyla hareket etmek olarak değerlendiriliyor. DDD Başkanı Yıldız’a yönelik sözleri konusunda da Köse’nin bir eğitimciye yakışmayan yakışıksız ve dayanaksız ithamlarda bulunduğuna vurgu yapılan açıklama, “Halk dilinde söylenen ‘Aynaya bakan kendini görür’ sözüyle açıklama yapan kişilerin durumu örtüşmektedir” ifadesiyle son buluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı