REKLAMI GEÇ

AZILI ‘CEP TELEFONU’ HIRSIZI MUĞLA’DA YAKALANDI

AZILI ‘CEP TELEFONU’ HIRSIZI MUĞLA’DA YAKALANDI

Aralarında Denizli’nin de bulunduğu Ege illerinde park halindeki araçlarda unutulan cep telefonlarını çalan azılı hırsız, Fethiye’de çalıntı malları satmaya çalışırken yakalandı. Sabıkalı hırsızın hakkında 2 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu öğrenildi.

/ DENİZLİHABER / 12 Kasım 2011 Cumartesi, 18:36

Fethiye’nin Akarca Mahallesi’nde bir araçtan hırsızlık yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri konuyla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Güvenlik kameralarından yararlanarak hırsızlık zanlısı F.G.(36)’ye ulaşan ekipler, Fethiye’de zanlıyı aramaya başladı. Ekipler, bu sırada bir cep telefonu dükkânına gelen zanlının çaldığı cep telefonlarını satmaya çalıştığını tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, telefon dükkânında F.G. isimli şahsı beklemeye başladı. Çok geçmeden dükkana geri gelen F.G., polis tarafından çalıntı 2 cep telefonunu satmaya çalışırken yakaladı.

Gözaltına alınan F.G.’nin yapılan sorgusunda 36 suç kaydının olduğu, Denizli, Köyceğiz ve Fethiye’de karıştığı suçlardan dolayı arandığı bilgisine ulaşıldı. Hakkında 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası da bulunan F.G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı