REKLAMI GEÇ

BIÇAK ZORUYLA TECAVÜZ İDDİASI

BIÇAK ZORUYLA TECAVÜZ İDDİASI

Bir tekstil firmasında çalışan 14 yaşındaki L.D.’ye tecavüz ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 25 yaşındaki T.B., adliyeye sevk edildi.

/ DENİZLİHABER / 1 Kasım 2011 Salı, 17:53

Olay iddiaya göre şöyle gelişti, tekstil işçisi L.D., evine gittiği sırada, Pamukkale Kavşağı’nda daha önceden tanıdığı T.B.’nin, yanına gelerek bıçakla tehdit edip otomobiline bindirdiğini, Karahayıt Beldesi’ndeki bir pansiyona götürüp burada bıçak tehdidiyle tecavüz ettiğini öne sürdü.
Küçük kız, korktuğu için durumu kimseye söyleyemediğini, olay gecesi T.B. ile pansiyonda kaldığını sabah da evine yakın bir yere bırakıldığını iddia etti. Yaşadığı şoku üzerinden atamayan L.D., olaydan 4 gün sonra babasına durumu anlattığını ve birlikte savcılığa gelmeye karar verdiklerini söyleyip şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Honaz İlçesi’nde oturan işsiz T.B.’yi evinde gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan T.B., L.D.’yi bıçak zoruyla kaçırmadığını ve kendisinin rızasıyla ilişkiye girdiklerini söyledi. Sorgusu tamamlanan T.B., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı