REKLAMI GEÇ

Meğer motosikletteki çocuk sayısı 4 değilmiş

Meğer motosikletteki çocuk sayısı 4 değilmiş

Denizlihaber, dün jandarma ekiplerini bayram kontrolleri sırasında görüntülediği akıl almaz bir olayı manşetlerine taşımıştı. Bir çift yanlarındaki çocuklarıyla birlikte motosiklete doluşmuş, bayram ziyaretine giderken jandarma ekiplerine yakalanmıştı. Fotoğraftaki yetişkin ve çocukları sayıp, çiftin 4 çocuklarıyla birlikte motosiklete bindiğini haberleştirmiştik. Ancak dikkatli bir okurumuz, fotoğraftaki küçük bir detayı fark ederek motosikletteki çocuk sayısının 4 olmadığını ispatladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2017 Perşembe, 12:59

Denizli, bayram tatili nedeniyle jandarmanın yaptığı trafik kontrolleri sırasında bir ailenin motosikletle seyahatine ilişkin objektife takılan ilginç görüntüsünü konuşuyor.

Çiftin çoluk çocuk yaptığı tehlikeli motosiklet yolculuğunun akıllara kazınan fotoğrafı dün jandarma tarafından basına servis edilmişti.

Denizli Jandarma Komutanlığı, bayram tatili süresince yalnız şehirlerarası yollarda değil jandarma bölgelerinin tümünde trafik kazalarının önlenmesine yönelik kontrol çalışmalarına yönelik bir açıklama yapmış, bu çalışmalar sırasında çekilmiş fotoğrafları medyayla paylaşmıştı.

O fotoğraflar arasındaki motosikletli görüntü trafik kontrolleriyle ilgili çalışmayı gölgeleyerek önce internet medyasının sonra da Denizli kamuoyunun gündemine otururken, bir motosiklete4 çocuklarıyla birlikte sığmayı başaran çiftin jandarma kontrolünde son bulan yolculuğu tarihi fotoğrafla günün konusu olmuştu.

Denizlihaber.com fotoğraftaki karı koca ve 4 çocuklarını tek tek saymış, balık istif yolculukta küçük bir motosikletin üzerinde çoluklu çocuklu 6 kişilik yolculuğun jandarma ekiplerini bile hayrete düşürdüğünü dile getirmişti.

Haberin yayınlanmasından saatler sonra dikkatli bir Denizlihaber.com okuru motosikletteki çocuk sayısının yansıtıldığı gibi olmadığını gazetemizle paylaştı. Herkesin atladığı o detayı kaçırmayan okurumuz, motosiklette bir çocuğun daha bulunduğunu gösteren detay görüntüyü de bizlerle paylaştı.

Denizlihaber.com’un işini büyük titizlikle yapan haber merkezinin bile gözünden kaçan o detay, bugün çılgın motosikletli aileyi bir kez daha manşete taşımamıza neden oldu.

Jandarma ekiplerine yakalanan motosiklet sürücüsü babaya pahalıya mal olan tehlikeli yolculukta; baba direksiyonla kendi arasına 2 küçük çocuğunu sığdırmış, eşiyle arasına da diğer üç çocuğunu sıkıştırabilmişti. Ancak fotoğrafta çiftin arasındaki üç çocuğundan birinin sadece bir bacağı görülüyordu. Dikkatli okurumuzun fark ettiği o küçük bacak, motosikletteki çocuk sayısının sanıldığının aksine 4 değil 5 olduğunu da ortaya çıkardı.

Yorumlar

guray   -  Bağlantı 30 Haziran 2017, 08:12

kadın ikiz hamileymiş. 7 çocuk oluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı