REKLAMI GEÇ

Derecesiz döndüler

Derecesiz döndüler

Şehit Asteğmen Kubilay anısına düzenlenen Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu’na katılan Denizli Belediyespor’un atletleri, bu kez ilk 3’te yer alamadı.

/ DENİZLİHABER / 27 Aralık 2010 Pazartesi, 17:45

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Şehit Asteğmen Kubilay anısına her yıl düzenlenen Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu’na katılan Denizli Belediyesporlu atletlerden, gençlerde Emre Karaday 4’üncü, bayanlarda ise Yasemin Erdoğan 7’nci oldu. Büyüklerde Abdullah Yıldız 18’inci, Abdullah Yavuz Ertekin ise 21’inci oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, 2007 yılından bu yana, Şehit Asteğmen Kubilay’ı anma törenleri kapsamında düzenlenen ve Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu, büyük bir çekişmeye sahne oldu. Menemen Tarımsal Araştırma Enstitüsü önünde saat 08.15’de başlayan koşu, Çanakkale Asfaltı’ndan Kubilay Anıtı’na kadar olan 8 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi. Yarışma, 1990 doğumlu ve üzeri büyük erkekler, büyük bayanlar, 1994-1991 doğumlular genç erkekler ve genç bayanlar kategorilerinde yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı