REKLAMI GEÇ

Erkmen, isim babası oldu

Erkmen, isim babası oldu

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, Vali Erkmen ve beraberindeki heyet Yetiştirme Yurdu, Çocuk Yuvası ve Huzurevi’ne giderek bayramlaştılar. Çocuk Yuvası’nda bugün ailesi tarafından terkedilen 1 haftalık bebeği gören Vali Erkmen, bebeğe “Ayşe” ismi verdi.

/ DENİZLİHABER / 5 Aralık 2008 Cuma, 01:00

Bayramlaşma ziyaretlerine, Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkan Vekili Osman Zolan, Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yüceliş, DTO Başkanı Necdet Özer, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, MÜSİAD Başkanı Ayhan Doğruyol, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Çardakçı ve bazı daire müdürleri katıldı.

Ziyaretlere ilk olarak, Yetiştirme Yurdu ile başlandı. Burada kalan çocuklar tarafından karşılanan Vali Erkmen ve beraberindeki heyet uzun uzun çocuklarla ilgilendiler. Ziyaret sırasında Vali Erkmen ve diğer protokol üyeleri çocuklara harçlık ve bazı hediyeler verdiler. İl Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Altın, yetiştirme yurdu hakkında bilgi vererek, tüm çocukların bayramını kutladı.

Vali Yavuz Erkmen ise, herkesin bayramını kutlayarak, “Siz çocuklarımız bizler için çok değerlisiniz. Sizlerin burada aile sıcaklığı içinde devletin şefkatini her gelişimizde gözlemliyoruz. Bundan da bizler çok mutlu oluyoruz. Bizim amacımız, sizlerin mutlu olmasını sağlamak. Sizin burada sıcak bir yuva içinde yaşantınızı devam ettirmeniz bizleri mutlu ediyor. Sizler de okullarınızdan karnelerinizi başarılı getirdikçe bizler daha da seviniyoruz. Aile fertleri nasıl birbirlerine sahip çıkıyorsa, sizlerin de burada birbirinizle bütünleştiğinizi gördükçe seviniyoruz” dedi.

Vali Yavuz Erkmen ve protokol üyeleri Yetiştirme Yurdu’ndaki ziyaretin ardından, Çocuk Yuvasına geçti. Burada çocukların alkışlarıyla karşılanan Vali Erkmen çocuklara eşlik etti. Salonda sürekli çocuklarla ilgilenen Vali Erkmen, sık sık çocuklarla ilgilenerek hediyelerini dağıttı. Alışılmışın dışında geçen ziyaret sırasında, çocuklar Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri ile ile şakalaşarak hoşça vakit geçirdiler. 0 yaş grubu bebeklerin bulunduğu yeri de gezen Vali Erkmen, burada da bebeklere oyuncak hediye etti. Geçtiğimiz aylarda şehit edilen Halil İbrahim Arılık’ın isminin verildiği 5 aylık Halil İbrahim bebek de ziyaret sırasında unutulmadı. Halil İbrahim bebekle yakından ilgilenen Vali Erkmen, yetkililerden sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Bu sırada 1 haftalık kız bebeğini de gören Vali Yavuz Erkmen, yetkililerin ricası üzerine bebeğe “Ayşe” ismini verdi.

Protokol üyeleri daha sonra da, Huzurevi’ne geçerek burada yaşlılarla bayramlaştılar. Huzurevi sakinleri tarafından oldukça sıcak bir ortamda karşılanan Vali Erkmen ve protokol üyeleri, hepsiyle tokalaşarak bayramlaştılar. Burada yapılan ziyarette, hayırseverler tarafından Huzurevine hibe edilen minibüsün alınmasında emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi. Bu törenin öncesinde, sürekli olarak Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesine yardımda bulunan Yetim ve Acizleri Koruma Vakfı Başkanı Musa Kazım Manasır ve Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Ayten Kuruş’a altın madalya ve şilt verildi. Vali Yavuz Erkmen, 73 bin YTL’lik minibüsün alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, huzurevi sakinlerine araçlarını iyi günlerde kullanmaları dileğinde bulundu. Törenin devamında Huzurevine hibe edilen minibüsün alınmasında emeği geçen Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Vakfı BaşkanıMusa Kazım Manasır ve Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Ayten Kuruş, Batı Otomotivin sahibi Mehmet Manisalı, DTO, DTB, OSB Başkanları ile Gökdelen İskele, Gün Süpermarket ve Kardemir Haddecilik yöneticilerine ve bugüne kadar yardımda bulunan Huzur-İş Sahibi Turan Çetin ile Sadık Otomotiv Sahiplerinden Oktay Mersin’e teşekkür belgeleri verildi. Ziyaretin sonunda Huzurevine hibe edilen minibüsün anahtarı Vali Erkmen tarafından bir huzurevi sakinine verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı