REKLAMI GEÇ

EVLİLİK ZOR ZANAAT!.. ÖYLEYSE EĞİTİM ŞART!

EVLİLİK ZOR ZANAAT!.. ÖYLEYSE EĞİTİM ŞART!

İşte bu düşüncedeki Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, evlilikte yaşanan sorunlar ile nasıl başa çıkılacağı ve taraflara düşen sorumluların anlatıldığı bir seminer düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 2 Kasım 2011 Çarşamba, 16:46

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kent Konseyi Hizmet Binası’nda ‘Mutlu Aile – Mutlu Evlilik’ adı verilen bir seminer gerçekleştirdi. Aile Düzenini Koruma Ve Kültürümüzü Yaşatma Grubu İle Eğitim ve Sosyal İşler Grubu’nun organize ettiği seminere çok sayıda dinleyici katıldı.

Uzman Psikolog Çocuk ve Aile Terapisti Cengiz Türkmen konuşmacı olduğu seminerde dinleyicilere evliliklerin sağlıklı bir biçimde sürdürebilmesi için ipuçları verildi.

Mutlu Evlilik için Türkmen dinleyicilere şu tavsiyelerde bulundu: “ Her ailenin tek ve özel olduğu unutmamalı. Mutluluk kavramının her aile için anlamının farklı olduğu bilinmeli. Eşler birbirlerine karşı yapıcı olmalı, özel anlarını unutmadan birbirlerine zaman ayırmalı. Övgü mucizevi bir güç. Eşler bu gücü kullandıklarında mutlu evliğin ve ailenin var olmasını sağlarlar”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı