REKLAMI GEÇ

Huzurevi babalarını unutmadılar

Huzurevi babalarını unutmadılar

Yetim ve Acizleri Koruma Derneği, huzurevinde kalmakta olan yaşlılara “Babalar Günü” dolayısıyla yemek verdi.

/ DENİZLİHABER / 17 Haziran 2008 Salı, 00:00

Pamukkale Tenis Kulübü’nde düzenlenen yemeğe Vali Yavuz Erkmen, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu İl Müdürü Ahmet Altın, Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Ayten Kuruş ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile huzurevinde kalmakta olan yaşlılar katıldı.

Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Ayten Kuruş, anne ve babaların toplumumuzda çok saygın bir konumda olduklarını ve onlara duyulan saygı ve sevginin yalnız bir günle sınırlandırmanın mümkün olmadığını söyledi. Acak sembolik de olsa bu sevgiyi pekiştirme manasında Anneler ve Babalar Günü’nün kutlandığını belirten Kuruş, “Bizler dernek olarak anne ve babalarımızın yanındayız ve onları çok seviyoruz. Babalar Günü’nde babalara verilecek en güzel ve anlamlı hediye sevgidir” dedi.

Vali Yavuz Erkmen de yemekte yaptığı konuşmada, bizi millet olarak diğer milletlerden ayıran özelliklerimiz olduğunu ve bunlardan birisinin de büyüklerimize gösterdiğimiz saygı ve küçüklerimize gösterdiğimiz sevgi olduğunu söyledi. Vali Erkmen, “Bunu biz okullarımızda her gün “Andımız” olarak öğrenerek büyüyen bir milletiz. Bu nedenle bir güne değil yılın 365 gününe sığan anne ve baba sevgimiz vardır. Dileğimiz her anne ve babanın çocukları ile birlikte her gününü anneler ve babalar günü tadında yaşamaları ve bugün yaşanan bu mutluluğun ve sevginin ömür boyu yaşanması” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Erkmen, yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Ayten Kuruş ve dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ve yemeğin düzenlenmesini sağlayan Rezzan Mazıoğlu’na teşekkür belgesi verdi. Yemekte, dernek yönetim kurulu üyeleri yaşlılara “Babalar Günü” dolayısıyla çeşitli hediyeler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı