REKLAMI GEÇ

Huzurevi ve çocuk yuvasında yeni yıl heyecanı

Huzurevi ve çocuk yuvasında yeni yıl heyecanı

Vali Yavuz Erkmen, 2009 yılının son gününde, Huzurevi ve Çocuk Yuvası sakinleri ile bir araya geldi. Vali Erkmen Sevindik Polis Merkezi’ni de ziyaret ederek görevlilerin yeni yılını kutladı.

/ DENİZLİHABER / 31 Aralık 2009 Perşembe, 19:39

Yeni yıl ziyaretinde Vali Yavuz Erkmen’e; Vali Yardımcısı Mehmet Çınar, Denizli Belediye Başkan Vekili Osman Zolan, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Emniyet Müdürü Atilla Çınar, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın eşlik etti. Vali Yavuz Erkmen ve protokol üyeleri öğle yemeğini Huzurevi’nde yaşlılarla birlikte yedi. Burada yaşlılarla sohbet etme şansı bulan Vali Erkmen, Huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilendi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, yeni yılın herkese hayırlı olmasını dileyerek, “Çocuklarına, gençlerine, yaşlılarına sahip çıkmayan milletlerin ömürlerini idame ettirmesi mümkün değildir. Kim ki küçük çocuklarına, gençlerine, kadınlarına, yaşlılarına sahip çıkıyorsa o milletlerin hayatlarını sürdürmesi daha da güzel bir hale gelmektedir. Devletimizin temsilcisi olan değerli Valimizle yeni bir yıla girerken birlikteyiz” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir de, Huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutlayarak, bir arada olmaktan mutlu olduklarını, Huzurevi sakinleri için her zaman en iyiyi yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Vali Yavuz Erkmen, yeni bir yıla başlangıcın son saatlerinde Huzurevi sakinlerine, yeni yılda sağlık mutluluk ve huzur dileyerek, “Yeni yılın hem ilimize hem ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Bizim dileğimiz sizlerin sağlık içinde mutlu olmanız. Bizim için esas olan budur. Türk milleti olarak en büyük özelliğimiz büyüklerimize saygımız, küçüklerimize sevgimizdir. Bizim bu bağlarımızı hiçbir zaman kaybetmemiz lazım. Bu özelliğimizle diğer toplumlardan ayrı bir toplumuz. Biz bu güzel adetlerimizi devam ettirdiğimiz sürece birlik beraberlik içinde sonsuza dek yaşamaya devam ederiz” dedi.

Huzurevi sakinleri adına konuşan Saim Külçeler, protokol üyelerine Huzurevi için yaptıkları yardım ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Protokol üyeleri Huzurevi’nde son olarak rahatsızlığından dolayı yemeğe katılamayan Güldane Yaşin’i odasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Vali Yavuz Erkmen ve beraberindeki heyet, daha sonra Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Burada çocuklarla bir araya gelen protokol üyeleri çocukların da yeni yılını kutlayarak sağlık ve mutluluklar diledi. Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri son olarak Sevindik Polis Merkezi’ni ziyaret ettiler. Burada polis memurları ile bir araya gelen Vali Erkmen, tüm güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayarak, “Sizlerin şahsında tüm güvenlik güçlerimizin yeni yılını kutluyorum. Huzur ve güvenin olduğu bir ülkede gelişme de hızlı olur. Bu huzur ve güven ortamını sağlayan da güvenlik güçlerimizdir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı