REKLAMI GEÇ

İFLAS EDEN İŞADAMI İNTİHAR ETTİ

İFLAS EDEN İŞADAMI İNTİHAR ETTİ

Gülşim Mobilya sahiplerinden Necip Gül, intihar etti. Ekonomik krizle daralan Denizli’nin tanınmış işadamı Necip Gül’ün son işyerine de haciz gelmesi onu ölüme sürükledi.

/ DENİZLİHABER / 5 Nisan 2011 Salı, 12:57

Kentin tanınmış işadamlarından Necip Gül, çok sayıda ilaç alarak intihar etti. Olay, dün gece saat 03.00 ile 03.30 sıralarında Merkezefendi Mahallesi 72 sokak’ta bulunan boş bir arazide meydana geldi.

Gülşim Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Mağazası’nın sahibi evli 3 çocuk babası Necip Gül (50), gece saatlerinde kendisine ait 20 DF 933 plakalı otomobilinin içinde 50’ye yakın hap içerek intihar etti.

İşadamı Gül’ün intiharı, o bölgede devriye gezen polis ekiplerinin şüphelenmesi üzerine ortaya çıktı. Polisler, otomobilin içinde çok sayıda hapla Necip Gül’ün intihar etmiş cesediyle karşılaştı.

Necip Gül’ün, ailesi ve yakın dostlarından alınan bilgiye göre, iflas ettiği ve borçları yüzünden intihar ettiği öğrenildi. İntihar eden işadamı arkasında ise, “Karıcığım beceremedim. Beni Affedin. Kızım ve oğlum okusun. Özellikle kızım ailesine yardımcı olsun. Hepinizi çok seviyorum. Kendinize iyi bakın, size layık olamadım” yazılı bir mektup bıraktı.

Gül’ün cenazesi yarın Servergazi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından (Çarşamba) toprağa verilecek.

İntihar eden Necip Gül’ün kardeşi Ali Gül, 5 işyerlerinin ekonomik kriz nedeniyle kapandığını söyleyerek, “Beyaz eşya ve mobilya üzerine 5 işyerimiz vardı. Ancak ekonomik krizle çöktük. Daha sonra bankalardan kredi çektik. Bankalarda krediyi geri isteyince sağdan soldan para bulup verdi. Etrafa çok borçlandık. İşyerlerimizi kapattık. Bir tane Bayramyeri meydanında kalmıştı. O da dün hacizle içindeki eşyalar gitti. Ağabeyim o saatten bu yana kayıptı. Gece intihar etmiş. Çok üzgünüz” açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı