REKLAMI GEÇ

İki oda, eski başkanlarla devam ediyor

İki oda, eski başkanlarla devam ediyor

Denizli Elektronikçiler Odası ile Denizli Berberler ve Kuaförler Odası seçimlerinde, iki eski başkan tekrar başkanlığa seçildi.

/ DENİZLİHABER / 9 Ocak 2010 Cumartesi, 16:28

Denizli Elektronikçiler Odası’nın 7. olağan genel kurulu, Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Konferans Salonu’nda yapıldı. Genel kurulda, divan başkanlığını Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol yaptı. 364 oda üyesinden, 152’sinin sandık başına gittiği seçimde, Faruk Kayaoğlu ve Osman Özdağ yarıştı. Sandıktan 2 geçersiz oyun çıktığı seçimde, mevcut başkan Faruk Kayaoğlu 113, Osman Özdağ 76 oy aldı. Rakibine 37 oy fark atan Kayaoğlu, tekrar başkan seçildi.

Ağılönü, 7 oyla başkan
Denizli Berberler Odası’nın 4. olağan genel kurulunda da iki isim yarıştı. Mevcut Başkan İdris Ağılönü ve Eyüp Yılmaz’ın yarıştığı seçimlerde, 771 üyeden 542’si oy kullandı. Seçimde, İdris Ağılönü 272 oy alırken, Eyüp Yılmaz ise 265 oyda kaldı. Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı seçim sırasında, çevik kuvvet ekipleri salonda bekledi. 5 geçersiz oyun çıktığı seçimde, Ağılönü tekrar başkan seçildi. Ağılönü’nün yönetimi şu isimlerden oluştu: Abdullah Aksoy, Mustafa Güven, İsmail Hakkı Gökçe, Mehmet Yaşar, Serdal Serim ve Muharrem Temel.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı