REKLAMI GEÇ

Liseli Zarife karaciğerine yenik düştü

Liseli Zarife karaciğerine yenik düştü

Anafartalar Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Zarife Arpacı, karaciğer yetmezliğinden kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hukukçu olmak isteyen takdirlik öğrencinin ölümü, arkadaşlarını ve öğretmenlerini yasa boğdu. Arpacı, henüz 2 hafta önce üniversite sınavına girmişti.

/ DENİZLİHABER / 11 Nisan 2012 Çarşamba, 18:38

Zarif Arpacı henüz 17 yaşındaydı. Anafartalar Lisesi 12. Sınıf TM öğrencisi Arpacı karaciğer yetmezliği yüzünden tedavi görüyordu. Doktorları daha kısa bir süre önce, verilerin iyiye gittiği ve Zarife’nin bu hastalığı yenebileceği umudunda olduklarını söyledi.

HAKİM OLMAK İSTİYORDU
Okulun takdirlik öğrencilerinden olan ve iki hafta önce girdiği üniversite sınavından iyi not beklediği söylenen Zarife hukuk fakültesini kazanıp hakim olmak istiyordu.

ÇANAKKALE’Yİ GEZDİ
Zarife daha bu hafta sonu okul tarafından düzenlenen Çanakkale Gezisi’ne katıldı. Çok mutluydu. Çünkü en çok görmek istediği yerlerden biriydi. Katılımcı listesine son anda adını yazdırdı.

DÜN HER ZAMANKİ GİBİ OKULA GELDİ
Öğretmenlerinin neşe dolu ve başarılı bir öğrenci olduğunu söylediği Zarife Arpacı, dün her zamanki gibi okula geldi.  Derslere girdi, arkadaşlarıyla şakalaştı. Okul çıkışı eve gitti.

GECE FENALAŞTI
Zarife gece yarısı fenalaştı.  Ailesi tarafından saat 00.30 civarında hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Sabah haber Anafartalar Lisesi’ne ulaştı.

ARKADAŞLARI YIKILDI
Yalnız sınıf arkadaşları değil öğretmen ve okul idarecilerini de üzüntüye boğan acı haberle yıkılan Anafartalar Lisesi, bugün Zarife’nin arkasından ağladı. Genç öğrenci, okul öğrencileri, öğretmen ve idarecilerin de katıldığı cenaze töreninin ardından akşam üstü toprağa verildi.

Yorumlar

Ramazan kaya   -  Bağlantı 12 Nisan 2012, 19:13

Merhuma Dualarımız, Acılı Ailesine Başsağlığı Diliyoruz, Mekanı cennet ruhu Şad Olsun.

ramazan   -  Bağlantı 12 Nisan 2012, 19:07

Allah rahmet eylesin allah annesine ve babasına kuvvet versin kabiri cennet eylesin

AHMET NALBANT   -  Bağlantı 12 Nisan 2012, 11:08

ALLAH RAHMET EYLESİN GERİDE KALANLARA GÜÇ KUVVET VERSİN

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı